ΠΑΟΚ

Καγιόγλου: "Αστεία αυτά που λέει ο Κόντης"

Καγιόγλου: "Αστεία αυτά που λέει ο Κόντης"
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Καγιόγλου, διέψευσε ότι ο Ουρουγουανός ήρθε στην Ελλάδα για τον Αρη και τόνισε πως ο παίκτης έχει στεναχωρηθεί με αυτό που ακούστηκε από τον Γιάννη Κόντη.

Με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Καγιόγλου διέψευσε πως ο Γιάννης Κόντης έφερε τον Ουρουγουανό στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη (όπως τόνισε σε τοποθετήσεις του ο ίδιος ο Κόντης).

Συγκεκριμένα δήλωσε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

"Η μοναδική ελληνική ομάδα που τού έκανε πρόταση είναι ο ΠΑΟΚ. Καμιά άλλη ομάδα. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τις δηλώσεις του Κόντη. Οταν ήρθε στον ΠΑΟΚ συνεργαζόταν με ένα γνωστό μου ατζέντη και μία βραδιά πριν έρθει εδώ, μάς είπε πως θα έρθει εδώ", δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: "Αυτό που είπε πως τον Γκαρσία τον έφερε εκείνος (σ.σ. ο Κόντης) είναι αστείο. Αν είχε συμφωνήσει με τον Αρη θα πήγαινε εκεί. Είχε δώσει όμως τον λόγο του στον ΠΑΟΚ. Με τον Βρύζα το δουλεύαμε παραπάνω από μια εβδομάδα την πρόταση και ο Πάμπλο την δέχτηκε".

Για την αντίδραση του Γκαρσία μετά τα όσα είπε ο Κόντης: "Διάβασε ο Γκαρσία την δήλωση του Κόντη και δεν τού άρεσε. Οτι ο Αρης ενδιαφέρθηκε για τον Γκαρσία με άλλον τρόπο δεν το ξέρουμε. Αστείο είναι όμως πως αυτός (σ.σ. ο Κόντης) έφερε τον Γκαρσία στην Ελλάδα. Και ο Πάμπλο ήθελε να κάνει αυτή την διάψευση".

Για την κατάσταση του Ουρουγουανού ανέφερε: " Πάει καλά και μπορεί να είναι έτοιμος πριν τα περιθώρια τα ιατρικά που ορίζονται".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ