ΠΑΟΚ

Κ20: Άνετα ο ΠΑΟΚ, 4-0 την ΑΕΛ

Κ20: Άνετα ο ΠΑΟΚ, 4-0 την ΑΕΛ

Παραμένει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού η Κ20 του ΠΑΟΚ, που πήρε τη νίκη με 4-0 επί της Λάρισας στη Σουρωτή

Άλλη μία νίκη πέτυχε η Κ20 του ΠΑΟΚ. Κέρδισε με 4-0 το αντίστοιχο συγκρότημα της ΑΕΛ στη Σουρωτή και παραμείνει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το 1-0 ήρθε στο 15’ όταν ο Τζοβάρας πήρε την ασίστ από τον Μπαλογιάννη και με τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Μπαλογιάννης με ένα απίθανο σουτ από μεγάλη απόσταση έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ στο 38′ ο Γκαργκαλατζίδης μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από ωραία ενέργεια του Παπαθανασίου, έγραψε το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Κ20: Άνετα ο ΠΑΟΚ, 4-0 την ΑΕΛ

Στο 50′ ο Γκαργκαλατζίδης είχε δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπαθανασίου, ενώ στο 82′ ο Χατζηστραβός με ωραία ενέργεια και άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το ντεμπούτο του Ουκρανού φορ, Ιλία Μαρκόφσκι, με την φανέλα του Δικεφάλου, ο οποίος αγωνίστηκε για 20 λεπτά.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Δημητρίου, Διαμαντής, Παπαθανασίου, Τσαούσης, Χατζηδίμπας (58′ Μίσκοβιτς), Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Κόζακ (46′ Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης (70′ Μαρκόφκσι).

Δείτε εδώ και το βίντεο με τα γκολ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ