ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Ζητάω πάντα νοοτροπία νικητή..."

Ιβιτς: "Ζητάω πάντα νοοτροπία νικητή..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την νίκη αλλά και την θετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ ενώ έκανε το σχόλιό του για τον Τζάλμα Κάμπος που έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του.

Ικανοποιημένος από την νίκη (2-0) του ΠΑΟΚ επί της Κλαμπ Μπριζ εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ιβιτς. Συγκεκριμένα είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:
" Δίνει αυτοπεποίθηση αυτό το αποτέλεσμα. Λέω καθημερινά στους παίκτες μου ότι πρέπει πάντα να έχουμε νοοτροπία νικητή. Το ζητάω και κάνουν μεγάλη προσπάθεια γι' αυτό. Έγιναν αρκετές φάσεις στο ματς, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στο επιθετικό αλλά και στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση. Σε δύο εβδομάδες μας περιμένει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είναι βαριά τα πόδια και δουλεύουμε σκληρα".

Για τον Τζάλμα:
"Είναι έμπειρος παίκτης με χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα".

Για την μεταγραφή με ένα "δεκάρι":
" Έχουμε μπροστά μας χρόνο και θα αποφασίσουμε".

Για τις μεταγραφές:
" Θα τα μάθετε όταν έρθει η ώρα".

Ακόμη ο Ιβιτς είπε στην NOVA:
"Παίξαμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μία τόσο δυνατή ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα στη χώρα της. Είναι μπροστά από εμάς αυτή την στιγμή στην προετοιμασία και μπορεί να είναι ένα βήμα πάνω και στη φυσική κατάσταση. Κάναμε καλό ματς, έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τους δύο, υπήρχαν ευκαιρίες από τις δύο μάδες. Όταν κερδίζεις είναι κάτι που χρειάζεται η ομάδα. Κρατάω την οργάνωση και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σε αυτό το κομμάτι. Τελειώνουμε την τρίτη εβδομάδα σε λίγο και όσο προχωράμε γινόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Είχαμε ένα εύκολο πρώτο παιχνίδι και ένα πολύ δύσκολο δεύτερο ματς. Οι παίκτες βελτιώνονται και προετοιμάζονται πιο γρήγορα. Έχουμε άλλα δύο ματς και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Ξέρουμε τι θέλουμε και ο κάθε παίκτης δίνει το μάξιμουμ. Είναι επαγγελματίες και προετοιμαζόμαστε όλους τους παίκτες για το πρώτο επίσημο ματς. Στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσουν κάποιοι άλλοι και να έχουν περισσότερη συμμετοχή. Πρέπει να δώσουμε σε όλους χρόνο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ