ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Υπάρχουν πράγματα που θέλουν δουλειά"

Ίβιτς: "Υπάρχουν πράγματα που θέλουν δουλειά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε τον απολογισμό των δύο φιλικών αγώνων με Βέροια και Ατρόμητο και εκθείασε και πάλι την εκτελεστική ικανότητα του Αθανασιάδη με αφορμή το σούπερ γκολ που σημείωσε. Έτοιμος για ενδεκάδα δήλωσε ο Μπρκιτς.

Τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα δύο φιλικά με τη Βέροια και τον Ατρόμητο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του στο Περιστέρι. "Είπα και χθες, χρειαζόμασταν και τα δύο ματς, υπάρχουν πολλοί παίκτες, τους είδα όλους, όσους μπορώ να υπολογίζω για το επόμενο ματς" σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε:

Για το αν έχει κατασταλάξει σε ποιους παίκτες υπολογίζει: "Έχουμε καταλήξει, έχουμε μιλήσει με τους παίκτες, ξέρουν ποιοι δεν υπολογίζονται. Και χθες και σήμερα είχαμε καλά πράγματα και αρκετά που δεν μου αρέσουν και πρέπει να διορθώσουμε. Είναι, βέβαια, αρχή είναι και λογικό γιατί έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και όχι ακόμη τον ρυθμό που περιμένουμε. Θέλω να δουλεύουμε σκληρά, υπάρχουν τακτικά πράγματα που χρειάζονται δουλειά. Είχαμε δυνατό αντίπαλο σήμερα, μία δυνατή και οργανωμένη νομάδα. Συνεχίζουμε. Έχουμε πέντε-έξι μέρες μέχρι το επόμενο ματς. Ο προγραμματισμός μας είναι για το επόμενο ματς".

Για την παρουσία των Μπρκιτς, Κάνιας: "Είμαι ευχαριστημένος γιατί άργησαν να ενσωματωθούν και κάνουν προσπάθεια όπως και άλλοι παίκτες που είναι από αρχή εδώ. Θέλω να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να φθάσουμε εκεί που θέλω για να είναι η ομάδα εκεί που πρέπει. Δεν είμαστε ακόμη και είναι και φυσιολογικό, ίσως έχω απαιτήσεις παραπάνω από το κανονικό. Για μένα το σημαντικό είναι να καταλάβουν τον τρόπο παιχνιδιού".

Για την χρησιμοποίηση του Ματθαίου: "Τον Ματθαίου τον χρησιμοποιήσαμε πρώτον στο δεύτερο παιχνίδι, αναγκαστικά λόγω του τραυματισμού του Τσίμιροτ. Υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι για ένα 24ωρο, αν ένας παίκτης έχει παίξει ένα ματς δεν μπορεί να παίξει ξανά αμέσως. Τον γνωρίζω, πιστεύω και ξέρω τι μπορεί να δώσει έχει θετικά στοιχεία, είναι ένας νέος παίκτης με μέλλον. Είναι σοβαρό παιδί, με ικανοποιεί όπως και άλλα παιδιά στην Κ20".

Για το γκολ του Κλάους: "Είναι η ικανότητα του παίκτη, γυρίζει και βλέπει τον τερματοφύλακα, ήταν πολύ ωραίο γκολ. Είναι ορισμένα πράγματα που άλλοι τα έχουν και άλλοι όχι. Είπα και χθες ότι ο Κλάους είναι αρχηγός της ομάδας και είναι πολύ καλός επιθετικός"

Για το αν έχει κάτι νεότερο για μεταγραφή επιθετικού: "Να περιμένετε για μεταγραφή. Δουλεύουμε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, έχει μείνει αυτή η μεταγραφή και θα φέρουμε και έναν παίκτη στην επίθεση. Άλλες μεταγραφές δεν θα έχουμε, εκτός αν κάποιος φύγει και είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε άλλον στη θέση του".

Μπρκιτς: "Είμαι έτοιμος"

Δηλώσεις έκανε και ο Ζέλικ Μπρκιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας τόνισε: "Αισθάνομαι δυνατός αλλά και λίγο κουρασμένος. Ήταν πολύ δύσκολο ματς για μας το παιχνίδι, με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που είχε κίνητρο. Βγάλαμε κόπωση συσσωρευμένη. Με όλες αυτές τις συνθήκες κερδίσαμε και αυτό είναι καλό".

Για το αν νιώθει έτοιμος για την ενδεκάδα, σημείωσε: "Ήρθα λίγο αργά, αλλά τώρα είμαι έτοιμος και είμαι στην διάθεση του προπονητή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ