ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Τρεις βαθμοί για ένα καλύτερο αύριο"

Ίβιτς: "Τρεις βαθμοί για ένα καλύτερο αύριο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA και εξήγησε τη σημασία του αγώνα με τον Πλατανιά για τον ΠΑΟΚ. Ενοχλήσεις για τον Σκόνδρα (VIDEO).

Μόνο αδιάφορο δεν είναι το παιχνίδι με τον Πλατανιά για τον ΠΑΟΚ. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς περιμένει τον Πλατανιά: "Είναι μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που φέτος στο πρωτάθλημα έχει κάνει πολλά καλά πράγματα. Ομάδα η οποία παίζει και επιθετικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στην έδρα της. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς για ένα καλύτερο αύριο".

Για το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παίζει χωρίς άγχος: "Σίγουρα, αυτό βοηθάει την ομάδα του Πλατανιά. Δε θα έχουν πίεση θα παίξουνε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα ο Λεβαδειακός. Κάποιες φορές αυτό είναι καλό. Βέβαια και εμείς έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να έχω όλους τους παίκτες έτοιμους για τα playoff και αυτά τα παιδιά που έρχονται από τραυματισμό να πάρουν ένα παιχνίδι και να δω τι μπορώ να περιμένω από τους ίδιους".

Για τις επιστροφές παικτών που περιμένει: "Γνωρίζετε ότι ο Μιγκέλ (σ.σ. Βίτορ) έχει 4 κάρτες σε αυτό το παιχνίδι δε θα είναι μαζί μας. Έχουμε πρόβλημα και με τον Λέοβατς ο οποίος έχει πάθει θλάση. Γυρίζει και ο Χατζηισαΐας από τον τραυματισμό, έρχεται και ο Τσίμιροτ σιγά-σιγά, οπότε ελπίζουμε ότι σε λίγο θα είμαστε κομπλέ και θα προετοιμάζουμε την ομάδα όπως θέλουμε εμείς".

Για το αν έχει το μυαλό του στα playoff: "Σε καμία περίπτωση. Όπως έχω πει και στα παιδιά είναι το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι στη Superleague πριν τα playoff, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δώσουμε το 100% και όπως είπα και στην αρχή να πάρουμε άλλη μια νίκη".

Για το αν είναι κέρδος για τον ίδιο που θα κοουτσάρει την ομάδα σε ακόμη ένα παιχνίδι: "Σίγουρα είναι. Σιγά σιγά και οι παίκτες μαθαίνουν τι ζητάω από αυτούς και εγώ βλέπω τις ικανότητες του καθένα και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι και για το μέλλον".

Ενοχλήσεις για Σκόνδρα

Στην Τούμπα έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην αμυντική και επιθετική τακτική προσαρμοσμένη στα δεδομένα του αντιπάλου, με ασκήσεις που περιείχαν παιχνίδια με μπάλα, κυκλοφορία και τελειώματα. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ηβική σύμφυση και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί ενόψει συνέχειας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια των Play Offs.

Οι Ζάιρο και Μυστακίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συνέχισε την αποθεραπεία του. Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο στην Τούμπα στις και στην συνέχεια θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την πόλη των Χανίων.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ