ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Θετική η σειρά των αγώνων"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, εκτίμησε ως θετικό το γεγονός ότι το πρώτο ματς του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό διεξάγεται στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και η ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να στέκεται στη σειρά των ματς που προβλέπει τη διεξαγωγή του πρώτου ματς στη Λεωφόρο και τη ρεβάνς στην Τούμπα.

"Γνωρίζαμε από πριν πως και οι τρεις πιθανοί αντίπαλοι είναι πολύ δυνατές ομάδες. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που και οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο δικός μας στόχος δεν αλλάζει ανεξαρτήτως αντιπάλου κι αυτός είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Σεβόμαστε την ομάδα του Παναθηναϊκού, θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Η ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ότι πριν το πρώτο ματς του Κυπέλλου έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτές τις αναμετρήσεις προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση. Είναι θετικό ότι θα έχουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας, όπου ο κόσμος μπορεί να μας δώσει ώθηση", υποστήριξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ