ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Θέλει προσοχή το ματς με την Καλλονή"

Ιβιτς: "Θέλει προσοχή το ματς με την Καλλονή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για το ματς με την Καλλονή ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο Ιγκορ Τούντορ τονίζοντας πάντως πως υπήρχε πολύ καλή συνεργασία μέχρι την μέρα που αποχώρησε ο Κροάτης.

Ο Ίγκορ Τούντορ την Πέμπτη δήλωσε πως αρνήθηκε να έχει ως βοηθό του τον Βλάνταν Ιβιτς αντί του Ιβάν Λέκο, όπως του ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης ωστόσο ο Σέρβος δεν θέλησε να "τοποθετηθεί" πάνω σε συγκεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα μίλησε για παιχνίδι με την Καλλονή.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το τι κρατάει από τον πρώτο του αγώνα (σ.σ. κόντρα στον Παναιτωλικό) ως προπονητής του ΠΑΟΚ: " Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος μετά την εμφάνιση που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Αυτά που κρατάω είναι η σοβαρότητα που είχαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, το πάθος τους και η πειθαρχία. Όλα αυτά μας οδήγησαν να προηγηθούμε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε και πολλές άλλες φάσεις. Σημαντικό επίσης είναι και το ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα που δείχνει ότι η ομάδα ήταν σοβαρή".

Για το που επικεντρώνεται στο κομμάτι των βελτιώσεων: " Υπάρχουν σίγουρα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και δουλεύουμε καθημερινά γι αυτό. Είναι η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα που προπονούμαστε όλοι μαζί και ακόμα γνωριζόμαστε. Ούτε οι παίκτες γνωρίζουν την δουλειά που θέλω να κάνω ενώ και εγώ από την μεριά μου σιγά σιγά μαθαίνω τις ικανότητες και τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, τόσο στο φυσικό όσο και στο τεχνικό και τακτικό κομμάτι. Στο μυαλό μας έχουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι αλλά προσπαθώ να κάνω προπονήσεις που θα μας βοηθήσουν και στο μέλλον".

Για το αν έχει αρχίσει από τώρα να δουλεύει και για τα πλέι οφ: " Τα πλέι οφ είναι μακριά. Γνωρίζετε ότι έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια μέχρι τότε. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μόνο η Καλλονή και αυτό προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες μου. Θέλω να καταλάβουν την σοβαρότητα του αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Κάθε επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Αυτό θέλω να καταλάβουν όλοι και αυτό πιστεύω ότι θα μας οδηγήσει στην κατάκτηση του στόχου μας".

Για το αν υπολογίζει σε επιστροφές τραυματιών για το παιχνίδι της Κυριακής: "Περιμένω κάποιοι να είναι καλά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σε θέση να παίξουνε. Σίγουρα δεν θα είναι έτοιμοι για την βασική 11άδα. Από την άλλη και η ομάδα που έπαιξε στο Αγρίνιο έκανε πολύ καλή δουλειά και θα ήταν άδικο να βγάλω κάποιον από αυτούς. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει πάντα και δεν θα αγωνίζεται πάντα η ομάδα που κέρδισε το προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ θέλω όλοι οι παίκτες να νιώθουν κομμάτι της ομάδας και να προετοιμάζονται στις προπονήσεις για το επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε την κατάσταση τόσο του Γκάρι Ροντρίγκες και του Γιάννη Σκόνδρα που είναι αυτοί που επιστρέφουν, θα εκτιμήσουμε την κατάστασή τους και μέχρι την Κυριακή θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και ποιοι θα παίξουνε".

Για τους Γλύκο και Ζάιρο: "Ο Γλύκος δεν θα είναι διαθέσιμος ακόμα και όσων αφορά τον Ζάιρο, είναι σε καλό δρόμο και συμμετέχεις στις προπονήσεις. Θα τον δούμε τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή".

Για την σημασία της παρουσίας του κόσμου στην πρώτη παρουσία στην Τούμπα ως προπονητής της ομάδας: " Σίγουρα είναι καλό για την ομάδα να παίξει μπροστά στον κόσμο της. Εμείς θέλουμε να είναι γεμάτη πάντα η Τούμπα και να μας στηρίζει ο κόσμος. Αυτή την στιγμή, αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες το κυριότερο που χρειάζονται είναι η στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος του Δικεφάλου καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο και ξέρει πότε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Αυτό περιμένω και την Κυριακή. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι".

Για την ΑΕΛ Καλλονή: " Έχω παρακολουθήσει την ομάδα της Καλλονής και έχουμε αρκετές πληροφορίες για αυτούς. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα δυσκολότερα. Έχουμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει πέσει κατηγορία και δεν έχει τίποτα να χάσει. Θέλει πάρα πολύ προσοχή το παιχνίδι και πολύ δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι και θα δώσει ο καθένας αυτό που θα τους ζητήσω. Θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για τις δηλώσεις Τούντορ: " Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τα λεγόμενα του κυρίου Τούντορ. Στον ίδιο εύχομαι ότι καλύτερο στο μέλλον, καθώς και στο τιμ του. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία μέχρι την ημέρα που έφυγε. Ειλικρινά σας λέω εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει, να κάνει την δουλειά του όπως θέλει και να έχει επιτυχίες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ