ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη"

Ίβιτς: "Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στάθηκε στο ότι είναι σημαντικό πως ο ΠΑΟΚ "κρατά" την τύχη στα χέρια του

Για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε στη Nova ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος δήλωσε: "Και ο προηγούμενος αγώνας ήταν το ίδιο. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος τα πράγματα γίνονται όλο και πιο κρίσιμα. Από την αρχή μπήκαμε με τον ίδιο στόχο με τις υπόλοιπες ομάδες. Προετοιμαζόμαστε να δώσουμε το 100% και να πάρουμε και το επόμενο παιχνίδι".

Για το αν είναι "τελικός" ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι πολύ καλό το ότι όλα περνάνε και τώρα από τα δικά μας πόδια. Θα τα δώσουμε όλα όλοι για να πάρουμε και αυτό το τρίποντο".

Για το αν σκέφτονται στον ΠΑΟΚ και το επόμενο παιχνίδι:

"Προετοιμαζόμαστε μόνο για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ γιατί έχουμε πολλούς παίκτες. Κάποιοι ξεκουράστηκαν, κάποιοι ήταν τιμωρημένοι, κάναμε διαχείριση κόντρα στον Πανιώνιο. Το πρόγραμμα είναι για όλους το ίδιο. Στόχος μας είναι το αυριανό παιχνίδι να τελειώσει όπως το θέλουμε εμείς".

Για τις απουσίες του αντιπάλου και αν περιμένει εκπλήξεις:

"Ο Τζιμπούρ είναι καλός παίκτης αλλά ένας ποδοσφαιριστής δεν κάνει όλη την ομάδα. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες που έχουν στόχους και θέληση να αποδείξουν πράγματα. Αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

"Όλα παίζουν ρόλο. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι πολλά πράγματα μπορούν να είναι το κλειδί της επιτυχίας. Εξαρτάται από την μέρα στην οποία θα βρεθούμε τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος. Επίσης ρόλο παίζουν οι ικανότητες των παικτών και η ποιότητά τους. Και φυσικά πάνω από όλα είναι η ομάδα και αν είναι αυτή που ήταν και στα προηγούμενα παιχνίδια όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ