ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Θα είναι πιο δύσκολο το ντέρμπι με την ΑΕΚ"

Ίβιτς: "Θα είναι πιο δύσκολο το ντέρμπι με την ΑΕΚ"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε προβληματισμένος από τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, έδειξε ότι δύσκολα θα γίνουν πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και έστειλε μήνυμα για την εθνική μας επέτειο με... σπόντες για όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο "Καραϊσκάκη".

Τοποθετήσεις που θα συζητηθούν έκανε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA ο Βλάνταν Ίβιτς με αφορμή το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά χαρακτήρισε το ματς της Τούμπας πιο δύσκολο από αυτό που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακη, ρίχνοντας σπόντες για όσα έγιναν στο "Καραϊσκάκη". Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το τι άφησε στον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Με προβλημάτισε πολύ ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουν δείξει ότι αποτελούν μία ομάδα που μπορεί να παίζει κόντρα σε όλους χωρίς πρόβλημα, ότι ήταν καλύτερη και έπρεπε να κερδίσει. Το γιατί δεν κέρδισε είναι κάτι άλλο. Προβληματίστηκα γιατί όλοι εδώ δουλεύουμε και κάνουμε προσπάθεια από την αρχή της σεζόν, όπως και όλες οι ομάδες. Δεν μου αρέσει αυτή η προσπάθεια να "σβήνεται" με αυτό τον τρόπο".

Για το αν έστειλε κάποια μηνύματα η εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό:
"Με όποιον κι αν παίζουμε εμείς έχουμε τον στόχο της νίκης. Και με τον Ολυμπιακό μπήκαμε με τη θέληση της νίκης. Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε πάντα".

Για το αν η νίκη επί της Λάρισας στο Κύπελλο έχει θετική επίδραση στον ΠΑΟΚ:
"Ερχόμασταν από δύο ήττες και η ομάδα έβγαλε αντίδραση. Έπαιξαν αρκετοί παίκτες που δεν είχαν συμμετοχές στα προηγούμενα ματς. Κάναμε καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε νίκη και είχαμε θετική εικόνα".

Για το πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση του ρόστερ αυτή την περίοδο:
"Δεν έχω προβλήματα είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες, δουλεύουν σωστά. Δεν έχουμε τραυματισμούς, πλην του Τζαβέλλα που είχε τραυματιστεί με την Εθνική. Όλοι οι άλλοι είναι οκ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, προσπαθώ να συγκεντρωθώ και να βγάλω την καλύτερη ενδεκάδα Αυτό που είπα για τον Μυστακίδη, θα μπορούσα να το πω και για τον Περέιρα ή τον Χαρίση.

Είπα ότι μπορεί να είναι στην ενδεκάδα, δεν είναι είπα ότι θα είναι. Έχουμε δύο ακόμη μέρες και θα προσπαθήσω να βγάλω την καλύτερη ενδεκάδα. Ο Τζαβέλλας κάθε μέρα είναι και καλύτερα, θα τον δούμε σήμερα και αύριο. Αν δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σ'αυτό το παιχνίδι θα είναι κατά 99% στο ευρωπαϊκό".

Για την εικόνα που έχει για την ΑΕΚ:
"Θα είναι πιο δύσκολο από το ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, γιατί παίζουμε με μια ομάδα που θα παίξει διαφορετικά από τον προηγούμενο αντίπαλο, που έρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όπως και εμείς. Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη. Έχουμε ξεκουράσει παίκτες, μιλήσαμε ξέρουν ότι είναι δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Όλοι θέλουμε να βγάλουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για την 28η Οκτωβρίου και αν την αισθάνεται και ο ίδιος ως ξεχωριστή μέρα:
"Είμαι πολλά χρόνια εδώ, η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα, τα παιδιά μου είναι μισά Έλληνες. Σέβομαι τους Έλληνες. Μπορεί να μη σέβομαι κάποιους δημοσιογράφους αλλά την Ελλάδα και τους Έλληνες τους σέβομαι πάρα πολύ. Αισθάνομαι και εγώ ότι είναι γιορτή. Θα παραμείνω Σέρβος, αλλά η δεύτερη χώρα μου είναι η Ελλάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ