ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Η αποτελεσματικότητα θα διορθωθεί με τη δουλειά"

Ίβιτς: "Η αποτελεσματικότητα θα διορθωθεί με τη δουλειά"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στη δημιουργία φάσεων στο ματς με τον Ηρακλή, ευελπιστώντας πως οι παίκτες του θα γίνουν εύστοχοι στη διάρκεια της σεζόν.

Ο μεγάλος αριθμός χαμένων ευκαιριών βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βλέπει την θετική πλευρά που έχει να κάνει με την ικανότητα της ομάδας του να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για τις χαμένες ευκαιρίες:
"Μια ομάδα που δημιουργεί φάσεις, σημαίνει ότι δουλεύει, ότι κυνηγάει το γκολ. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάσαμε ευκαιρίες, ούτε και η πρώτη φορά που δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μπορούμε να βελτιωθούμε μόνο μέσα από τη δουλειά και δουλεύουμε καθημερινά. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να βάζουμε τουλάχιστον σε κάθε τρεις φάσεις ένα γκολ. Και οι παίκτες νομίζω το καταλαβαίνουν. Θα μπορούσαμε να βάλουμε παραπάνω γκολ και στα προηγούμενα ματς που κερδίσαμε".

Για την κατάσταση των Μαλεζά, Λέοβατς:
"Το πόδι του Μαλεζά γύρισε και δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Λέοβατς είχε κάποιες ενοχλήσεις πριν από το παιχνίδι, και το ξέραμε. Δεν παραπονέθηκε μέσα στην εβδομάδα. Στο ημίχρονο ένιωσε ενόχληση και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε".

Για τα αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή:
"Και στα προηγούμενα παιχνίδια έχουν συμβεί τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε κάνει λάθη χωρίς λόγο. Είναι κάτι που θα πρέπει να το συζητήσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ