ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ταχύτατος μπροστά ο Ηρακλής, θέλει προσοχή"

Ίβιτς: "Ταχύτατος μπροστά ο Ηρακλής, θέλει προσοχή"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, χαρακτήρισε την εμφάνιση με την Βέροια ως τη χειρότερη της σεζόν και ζητά μια "απάντηση" από τους παίκτες του ενόψει Ηρακλή.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναμέτρηση της Κυριακής (16/10, 20:30) με αντίπαλο τον Ηρακλή, στα όσα προηγήθηκαν αυτής αλλά και σε όσα ακολουθούν. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Ηρακλή:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα η οποία είναι οργανωμένη, με καλούς παίκτες. Είναι ταχύτατοι μπροστά. Θέλει προσοχή. Είμαστε αισιόδοξοι και δουλεύουμε αυτές τις δυο εβδομάδες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για μας.

Αυτό που περιμένω είναι μια αντίδραση. Μια αντίδραση ειδικά μετά το τελευταίο μας παιχνίδι, αυτό με αντίπαλο την Βέροια, το οποίο μπορεί να ήταν και το χειρότερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα μέσα στην σεζόν".

Για την συνέχεια που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις με Καραμπάκ και Ολυμπιακό:

"Με ενδιαφέρει μόνο ο επόμενος αγώνας. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό λέω και στους παίκτες, αυτό έχω και στο κεφάλι μου.

Μετά το παιχνίδι με την Βέροια όλοι σκεφτήκαμε ότι αυτό που δείξαμε ως ομάδα δεν ήταν αυτό που θέλαμε και πλέον σκεφτόμαστε στο να καταφέρουμε στο πρώτο παιχνίδι μετά από αυτό με την Βέροια, να δείξουμε κάτι διαφορετικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ