ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Τα προβλήματα συσπειρώνουν τον Ηρακλή"

Ίβιτς: "Τα προβλήματα συσπειρώνουν τον Ηρακλή"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί να απομακρύνει κάθε σκέψη υποτίμησης του Ηρακλή από τους παίκτες του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, γίνεται σε δύο επίπεδα. Από τη μία πλευρά είναι το αγωνιστικό με τους παίκτες του Δικεφάλου να δουλεύουν κυρίως στο πλάνο ανάπτυξης κόντρα στην σφιχτή άμυνα που θα επιδιώξει να παίξει ο Ηρακλής.

Και από την άλλη πλευρά, υπάρχει η ψυχολογική προετοιμασία, στην οποία ο Σέρβος τεχνικός ρίχνει το βάρος στο να «σβήσει» κάθε πιθανότητα οι παίκτες του να υποτιμήσουν την ομάδα των «κυανολεύκων».

«Ο αντίπαλός μας περνά μία δύσκολη φάση, βλέπουμε κάθε μέρα τι γίνεται και ακούγονται πολλά για το μέλλον του» τονίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις ομιλίες του και προσθέτει:

«Πρέπει να ξέρετε όμως ότι τα προβλήματα τους συσπειρώνουν και θα έρθουν στην Τούμπα για να δώσουν το 100%. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη και να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι».

Με αναμενόμενο σχήμα

Από τις πρώτες δοκιμές στις προπονήσεις, ο Βλάνταν Ίβιτς δείχνει ότι δεν σκέφτεται εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στο 4-2-3-1 και θα έχει τον Βαρέλα δίπλα στον Κρέσπο στο κέντρο άμυνας όπου υπάρχει η απουσία του Τζαβέλλα.

Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Μάτος (δεξιά) και Λέοβατς, οι τρεις μέσοι θα είναι ο Κάνιας, ο Τσίμιροτ και ο Μπίσεσβαρ, στα άκρα θα αγωνιστούν ο Ροντρίγκες και ο Τζάλμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης. Όλα αυτά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς απομένουν δύο ακόμη προπονήσεις.

Δείτε εδώ το βίντεο:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ