ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Στόχος η νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα"

Ίβιτς: "Στόχος η νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για το ματς με τη Φιορεντίνα για την οποία τόνισε πως είναι καλή ομάδα ενώ υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς. Λέοβατς: "Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι"

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (15/09, 10:05) υποδέχεται τη Φιορεντίνα θέλοντας να κάνει καλή αρχή στους ομίλους του Europa League. Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε την Τετάρτη (14/09) ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Βλάνταν Ιβιτς.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει καλύτερα αποτελέσματα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους σε εκτός έδρας ματς: "Θυμάμαι πως είναι έτσι... Το γιατί έχει γίνει αυτό, δεν μπορώ να πω. Υπήρχαν μεγάλες απαιτήσεις από τον κόσμο και οι παίκτες έδιναν το 100%. Αυτά συμβαίνουν. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν καλύτερα και δίχως πίεση εκτός έδρας. Μπορεί ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν να ήταν έτσι".

Για την Φιορεντίνα και αν κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα: "Η Φιορεντίνα τα τελευταία χρόνια είναι από τις πρώτες ομάδες στην Ιταλία. Παίζει επιθετικά, έχει καλές μονάδες και έναν καλό προπονητή. Έχει συμμετοχή στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας. Το αν γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, θα το δείτε. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την ενδεκάδα πριν το ματς και αυτό θα κάνω και τώρα".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και την ετοιμότητά του: "Μπαίνουμε σε μία σειρά έξι παιχνιδιών. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μία από τις πρώτες δύο θέσεις. Πάντα θες την πρώτη θέση, αλλά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Παίζουμε με μια καλή ομάδα και την σεβόμαστε. Οπως και σε κάθε παιχνίδι, ειδικότερα όταν παίζουμε εδώ στην Τούμπα, προετοιμάζω τους παίκτες μου για την νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Είχαμε πέντε ματς σε τρεις μήνες. Για το αν είμαστε καλά από πλευράς ρυθμού, νομίζω ναι είμαστε έτοιμοι".

Για το ότι φέτος ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν έχει προβλήματα τραυματισμών σε σχέση με παλαιότερα: "Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ιατρικό και στο προπονητικό τιμ. Κάποιοι άνθρωποι ασχολούνται πιο επαγγελματικά, γι' αυτό και ήρθαν. Ζητάμε από τους παίκτες να είναι επαγγελματίες και να κάνουν σημαντικά πράγματα για την αποκατάσταση. Είμαστε καλά και είμαστε στο ξεκίνημα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι αναφορικά με την υγεία".

Για το με τι θα ήταν ευχαριστημένος όσον αφορά την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Με την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Λέοβατς: "Κατάλληλα προετοιμασμένοι"

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μαρίν Λέοβατς ανέφερε για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα: "To περιμέναμε με ενθουσιασμό, με αυτοπεποίθηση και με ανυπομονησία να αρχίσουν οι όμιλοι του Europa League. Θα είναι δύσκολο ματς. Η Φιορεντίνα είναι μια καλή ομάδα. Εδώ στην Τούμπα δεν έχουμε να κρυφτούμε από κανέναν και δεν θα το κάνουμε αύριο. Χθες ο προπονητής μας έδειξε στοιχεία από την συγκεκριμένη ομάδα, τα θετικά και τα αρνητικά της στοιχεία και θεωρώ πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ