ΠΑΟΚ

Ίβιτς σε παίκτες: "Σας γιούχαραν γιατί δεν δώσατε το 100%"

Ίβιτς σε παίκτες: "Σας γιούχαραν γιατί δεν δώσατε το 100%"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σκληρή ομιλία από τον Βλάνταν Ίβιτς για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μαστίγιο "αν κάποιος έχει πρόβλημα ας πάει στη διοίκηση να λύσει το συμβόλαιό του", αλλά και καρότο "σας πιστεύω θέλω να δω τον καλό ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο" από τον Σέρβο τεχνικό.

Δεν είχαν δει έτσι άλλη φορά φέτος τον Βλάνταν Ίβιτς οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός, έντονα προβληματισμένος και ενοχλημένος από την απόδοσή τους στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Καραμπάγκ, τους μίλησε σε πολύ σκληρό ύφος για περίπου ένα τέταρτο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης που έγινε χθες στην Τούμπα.

Ο 39χρονος τεχνικός προσπάθησε να "θίξει" τον εγωισμό τους, χρησιμοποιώντας τακτική μαστίγιο και καρότο. "Ήταν πολύ κακή η εμφάνιση με την Καραμπάγκ. Και με τον Άγιαξ χάσαμε κανείς δεν σας γιούχαρε. Και με τον Ολυμπιακό το ίδιο και δεν είχαμε αντιδράσεις. Ξέρετε γιατί συνέβη αυτό; Θα σας πω εγώ. Γιατί τότε δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, ενώ προχθές (σ.σ. την περασμένη Πέμπτη) όχι". τόνισε αρχικά, στέλνοντας όμως και μήνυμα ότι δεν έχει χάσει την πίστη του στην αξία τους:

"Θέλω με τον Πανιώνιο να παίξετε το ποδόσφαιρο που ξέρετε, εγώ σας πιστεύω. Θέλω να κάνετε μία εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων σας για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του και έστειλε ένα σαφές μήνυμα σε παίκτες που βγάζουν σημάδια δυσφορίας, λέγοντας "αν κάποιος έχει πρόβλημα, δεν του αρέσουν οι κινήσεις του προπονητή, μπορεί να πάει στη διοίκηση, στον πρόεδρο και να λύσει το συμβόλαιό του".

Αμέσως μετά στο πρόγραμμα που ακολούθησε υπήρχε αρκετό πάθος, το ζητούμενο, όμως, για τον ΠΑΟΚ είναι να εμφανίσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το απογευματινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Ίβιτς
ΠΑΟΚ: Ο Τσακαλώτος στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Να αποτρέψουμε την απόφαση των μελών της ΚΕΔ"
Χωρίς Κάμπος κόντρα στον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ