ΠΑΟΚ

Ίβιτς σε παίκτες: "Μην ακούτε τι λένε, εμείς τη δουλειά μας"

Ίβιτς σε παίκτες: "Μην ακούτε τι λένε, εμείς τη δουλειά μας"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πριν την έναρξη της προπόνηση, ο Βλάνταν Ίβιτς έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν Λίμπερετς (29/9, 20:00).

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκαν μία προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Λίμπερετς να διογκωθεί το πρόβλημα που προκλήθηκε από την επιδημία που "χτύπησε" τις προηγούμενες μέρες τους παίκτες του τσέχικου συλλόγου.

Γι' αυτό και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει στη συνέντευξη Τύπου την δήλωση του Τρπισόφκσι ότι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να μάθει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του και ο Σέρβος τεχνικός ξεκάθαρα είπε: "Νομίζω ότι ξέρει σε ποιους υπολογίζει".

Γι' αυτό και φρόντισε πριν την έναρξη της προπόνησης να περάσει και μήνυμα στους παίκτες του: "Εσείς μην ακούτε τι λένε δεξιά και αριστερά. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, να ματώσουμε για τη νίκη". Επιπλέον, τόσο ο ίδιος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να βγάλουν από το μυαλό των ποδοσφαιριστών και όλα όσα ακολούθησαν της γκέλας με την Ξάνθη και την αφλογιστία που παρατηρείται.

Προβλήματα δεν υπάρχουν και την Πέμπτη (29/9) ο Ίβιτς έχει να επιλέξει από 21 παίκτες που έχει στην αποστολή, χωρίς όμως διάθεση για μεγάλες αλλαγές.

Κανονικά η προπόνηση της Σλόβαν

Από την άλλη πλευρά, η προπόνηση της Σλόβαν Λίμπερετς έγινε χωρίς να φαίνεται η ομάδα επηρεασμένη από τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την επιδημία που "χτύπησε" πολλούς ποδοσφαιριστές. ΟΙ Τσέχοι δημοσιογράφοι τονίζουν ότι η ενδεκάδα που θα παραταχθεί θα είναι η συνήθης και ουσιαστικά στέκονται μόνο στον τραυματισμό του αρχηγού Ποκόρνι.

Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Σλόβαν θα έχει χαλάρωμα και σήμερα το πρωί όταν και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Από νωρίς στο γήπεδο

Λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας και για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην είσοδο του κόσμου στο γήπεδο, οι Τσέχοι έχουν ζητήσει οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν στο γήπεδο στις 17:00.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνηση του ΠΑΟΚ στο στάδιο "Γιου Νϊσι" και της Σλόβαν στο βοηθητικό γήπεδό της, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.

Ίβιτς σε παίκτες: "Μην ακούτε τι λένε, εμείς τη δουλειά μας"
Ίβιτς σε παίκτες: "Μην ακούτε τι λένε, εμείς τη δουλειά μας"




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ