ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Σε 90’ μπορούν να συμβούν πολλά"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΚ
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, αναφέρθηκε και πάλι για το τρόπο που διαμορφώθηκε το σκορ του πρώτου αγώνα, ενώ δεν ασχολήθηκε με το ροτέισον της Σάλκε

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει ακόμα "χωνέψει" το τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του αγώνα της περασμένης Πέμπτης, και περιμένει από τους παίκτες του να βρουν απαντήσεις απέναντι στην, γηπεδούχο αυτή τη φορά, Σάλκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θα αλλάξει σύστημα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:
"Το τι θα κάνει η Σάλκε, δεν τον γνωρίζω. Εμείς προετοιμαζόμαστε από την Δευτέρα για αυτό το παιχνίδι. Έχω ήδη αποφασίσει το σύστημα και τους παίκτες που θα αγωνιστούν αλλά δεν σας το λέω, όπως δεν σας το έχω πει ποτέ μέχρι τώρα".

Για το τρόπο ενθάρρυνσης των παικτών μετά το 0-3:
"Μετά από ένα τέτοιο σκορ δεν είναι καθόλου εύκολο να ανεβάσεις τη ψυχολογία των παικτών. Υπάρχει ένα δεδομένο. Δεν θα δούμε άλλα τέτοια γήπεδα και άλλη τέτοια ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος της χρονιάς και αυτό θα πρέπει να τους δώσει το κίνητρο για να παίξουν καλά, ενώ θα πρέπει να διορθώσουμε και κάποια λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι”.

Για το μεγαλύτερο εμπόδιο από όλα:
"Σε ένα παιχνίδι, σε ένα 90λεπτο, μπορούν να συμβούν πολλά. Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε στην Τούμπα ήρθαν από στημένα, από το πουθενά… Χρειάζεται να έχεις τύχη στο ξεκίνημα του αγώνα, κάτι που δεν είχαμε εμείς στο πρώτο παιχνίδι, καθώς είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και στη πρώτη της φάση η Σάλκε σκόραρε. Δεν φοβάμαι για το αν θα έχουν οι παίκτες μου κίνητρο ή για το αν θα δώσουν το 100%. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνουν και θα παλέψουμε όσο μπορούμε".

Για το τι σκεφτόταν πριν από το πρώτο παιχνίδι:
"Όποια ομάδα και αν έχεις απέναντί σου, σκέφτεται το τρόπο για να προκριθείς. Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε, χάσαμε όπως χάσαμε, και την Τετάρτη έχουμε κίνητρο να κάνουμε ο,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για τα επεισόδια που έγιναν στην Θεσσαλονίκη πριν και μετά το παιχνίδι:
“Τέτοια γεγονότα, δεν αφορούν τον αθλητισμό. Όλοι προσέχουμε ώστε να μην υπάρχουν τέτοια σκηνικά. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν συχνά και θα πρέπει όλοι όσοι έχουν την ευθύνη για όσα γίνονται εκτός γηπέδου να πάρουν τα μέτρα τους προκειμένου να μειωθούν”.

Για τους παίκτες που θα καλύψουν τους τιμωρημένους:
“Είναι ένα τεστ για μας η απουσία των δυο ακραίων μπακ. Υπάρχουν παίκτες σε αυτές τις θέσεις και εκείνοι καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Εγώ τους πιστεύω και γι΄αυτό είναι στην ομάδα”.

Μαλεζάς: "Γιατί όχι και τη νίκη…"

Ο Στέλιος Μαλεζάς είναι συγκρατημένος, καθώς περιμένει ένα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά και αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι κυνηγάει ο ΠΑΟΚ στο ματς:
"Δεν ήρθαμε για να… κάνουμε τι διακοπές μας. Θέλουμε να πάρουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε, και γιατί όχι και τη νίκη”.

Για την προσέγγιση της αναμέτρησης:
"Ούτε θα περιμένουμε την Σάλκε, ούτε θα επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό. Θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Για το αν το παιχνίδι θα είναι “κλειστό” όπως το πρώτο ματς:
“Δε νομίζω να είναι έτσι. Τελευταία φορά που είχα παίξει εδώ, θυμάμαι μια Σάλκε να προσπαθεί να σκοράρει από τη πρώτο λεπτό. Μπορεί να έχει αλλάξει ως ομάδα από τότε, όσον αφορά τους παίκτες, αλλά η νοοτροπία δεν αλλάζει”.

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει πιο απελευθερωμένα εκτός έδρας:
“Μακάρι να το ήξερα για να το αλλάξουμε προς το καλύτερο όσον αφορά τα εντός έδρας αποτελέσματα. Μακάρι και την Τετάρτη να είμαστε όπως και σε άλλα μεγάλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει αυτό το θέμα που θίξατε, να το κοιτάξουμε ως σύλλογος για να το αλλάξουμε προς το καλύτερο”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ