ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι..."

Ίβιτς: "Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αγιαξ ενώ τόνισε πως ο αποκλεισμός από το Champions League δεν θα επηρεάσει τον "Δικέφαλο"

Αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Βλάνταν Ιβιτς μετά τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ. Ο Σέρβος τεχνικός είπε:

Για το πώς ήρθε η ήττα ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά:
" Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε με τις τέσσερις κλασικές ευκαιρίες που είχαμε. Οι αντίπαλοι δεν νομίζω πως είχαν ευκαιρίες μετά από αυτή με το χέρι στο πρώτο ημίχρονο. Δίχως ευκαιρίες νίκησαν. Υπάρχει πίκρα. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια και να προχωρήσουμε".

Για το αν η ομάδα θα επηρεαστεί από τον αποκλεισμό :
"Η ομάδα θα το ξεπεράσει γιατί έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και εμπειρία. Η ζωή συνεχίζεται, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε να χτίσουμε κάτι και θα το συνεχίσουμε".

Για το τι είπε στους παίκτες μετά το ματς:
" Τους έδωσα μπράβο για την εμφάνιση και την προσπάθεια. Οι παίκτες μου έδωσαν το 100% και έκαναν ένα κάλο ματς. Ηταν πειθαρχημένοι και δυνατοί στις μονομαχίες. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν πήγε καλά. Παίξαμε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό".

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:
"Είχαμε ευκαιρίες στα δύο ματς, βάλαμε δύο γκολ. Υπάρχουν και στιγμές που μπαίνουν μπάλες δίχως ευκαιρία όπως έκανε ο αντίπαλος. Δουλεύουμε στο γκολ. Οι παίκτες που δεν βάλανε γκολ είναι απογοητευμένοι. Ελπίζω στο μέλλον να μας γυρίσει αυτό...".

Για την διαιτησία:
" Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές. Είναι ευρωπαϊκό ματς..."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε πάλι απέναντι σε ολλανδική ομάδα:
" Δεν θα έλεγα πως ο Άγιαξ είναι πιο έμπειρος. Είναι βέβαια πιο έμπειρος στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν είδα πως ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασισμένος και πιο έμπειρος από εμάς. Μείναμε δίχως την πρόκριση αλλά αύριο είναι νέα μέρα. Ο κόσμος βλέπει μέλλον και μπορεί να πιστεύει πως αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια".

Για το αν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό στο ματς:
" Έτσι σκεφτόμουν εκείνες τις στιγμές που έκανα αλλαγές. Όταν ο αντίπαλος έχει μία ευκαιρία και εμείς 4-5, τι να πω... Αν γινόταν το αντίθετο, θα απαντούσα κάτι το διαφορετικό. Τώρα αν δεν έβαζα τους Μπίσεσβαρ και Μυστακίδη και έβαζα κάποιους άλλους, τι να πω... Πιστεύω πως οι παίκτες βοήθησαν την ομάδα αλλά δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος".

Για το πρώτο γκολ του Άγιαξ:
" Αν ήταν πέναλτι η όχι, δεν μπορώ να πω. Δουλεύουμε στα στημένα και κάποιες φορές μπαίνουν και απευθείας γκολ από τα στημένα. Πολλά γκολ μπαίνουν από τα στημένα. Δεν είδα αν ήταν πέναλτι αλλά είναι κρίμα που δεν περάσαμε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ