ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με τον Άγιαξ"

Ίβιτς: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με τον Άγιαξ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς μετά το ισόπαλο (1-1) φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να "διορθώσει" κάποια πράγματα επιθετικά

Λίγες μέρες πριν το εκτός έδρας ματς με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League, ο ΠΑΟΚ αντικειμενικά... δεν έπεισε με την απόδοσή του στο εντός έδρας φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο "δικέφαλος" ήρθε ισόπαλος (1-1) απέναντι στην κυπριακή ομάδα και ο Βλάνταν Ιβιτς τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση επιθετικά. Συγκεκριμένα είπε: " Ηταν το πρώτο φιλικό στην Τούμπα με πολλά νέα πρόσωπα. Ηταν ένα δυνατό ματς πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Κάποια πράγματα στο επιθετικό κομμάτι, πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Αγιαξ, Δουλέψαμε 4-5 εβδομάδες και τις επόμενες μέρες πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να δούμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο παιχνίδι που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές".

Συνεχίζοντας o Σέρβος τεχνικός είπε: "Έχουμε ακόμη 5-6 μέρες για το πρώτο επίσημο ματς. Θα κάνουμε ανάλυση του φιλικού και θα πως στους παίκτες τι δεν μου άρεσε".

Για τον Kάνιας, τόνισε: " Ο Κάνιας είναι δύσκολο να προλάβει το πρώτο ματς με τον Αγιαξ. Για το δεύτερο ματς υπάρχουν ελπίδες να είναι έτοιμος. Για τον Μπρκιτς, μαθαίνει την ομάδα και θα δούμε".

Για τον Αγιαξ, υπογράμμισε: " Έχω ολοκληρωμένη άποψη μετά τα δύο τελευταία φιλικά. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Εχει νέους παίκτες αλλά και εμείς έχουμε το ίδιο. Θα παλέψουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο".

Εμάνουελ: "Καλό που παίξαμε κατά του ΠΑΟΚ..."

O τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Πέδρο Εμάνουελ είπε: "Ήταν το τελευταίο μας τεστ πριν τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ηταν σημαντικό που παίξαμε εναντίον μιας καλής ομάδας σε μια δύσκολη έδρα. Χρησιμοποιήσαμε τα δύο συστήματα που έχουμε δοκιμάσει στην προετοιμασία. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αλλά τα συμπεράσματα που βγάλαμε".

"Έφυγαν" 8.625 εισιτήρια διαρκείας

Επίσημη ενημέρωση για τα διαρκείας έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Σύμφωνα με τα όσα λένε στον "δικέφαλο", συνολικά έχουν "φύγει" 8.625 εισιτήρια διαρκείας. Αυτά αφορούν το κλείσιμο των ανανεώσεων για τα διαρκείας. Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για το ματς με τον Άγιαξ:

" Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα AFC Ajax-ΠΑΟΚ στο Amsterdam Arena, πως τα εισιτήρια κοστίζουν 17,5 ευρώ (πέταλο) και 55 ευρώ (First Category Tickets). Η διάθεσή τους θα γίνει από τα εκδοτήρια της Τούμπας την Παρασκευή 22.07 από τις 09:00 ως τις 19:00 και το Σάββατο 23.07 από τις 09:00 ως τις 15:00. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Όσον αφορά τη διάθεση εισιτηρίων στην Ολλανδία (ξενοδοχείο, μέρες και ώρες διάθεσης) θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ