ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ποιοτικός ο Μπίσεσβαρ, ξέρει τι θα κάνει με τη μπάλα"

Ίβιτς: "Ποιοτικός ο Μπίσεσβαρ, ξέρει τι θα κάνει με τη μπάλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλανταν Ίβιτς είδε αρκετά θετικά στοιχεία στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τβέντε, ενώ υπογράμμισε με θετικό τρόπο την παρουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς σχολίασε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Τβέντε μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα, στην κάμερα της NOVA. Ο τεχνικός του Δικεφάλου, τόνισε:

Στη συνέχεια ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε και στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου. Συγκεκριμένα, τόνισε:

Για το αν ήταν κρίσιμο το φιλικό με την Τβέντε:
"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Το γνωρίζαμε. Δώσαμε περισσότερο χρόνο σε συγκεκριμένους παίκτες. Προετοιμαζόμαστε γι' αυτό που μας περιμένει στις 26 του μήνα. Είδα σωστά πράγματα σε μεγάλο διάστημα. Είχαμε και ένα διάστημα στο οποίο χάσαμε τη συγκέντρωση. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης στο αμυντικό κομμάτι. Θα δουλέψουμε και θα λύσουμε ό,τι μπορούμε".

Για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που κατέγραψε:
"Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο γιατί παίξαμε με διάθεση. Είχαμε σοβαρότητα και πειθαρχία, αυτό πρέπει να έχουμε πάντα. Προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε με σωστό τρόπο. Φτάσαμε πολλές φορές στην περιοχή, πετύχαμε δύο γκολ, μπορούσαμε να βάλουμε άλλα δύο-τρία. Πρέπει να δουλέψουμε τις επόμενες μέρες να διορθώσουμε κάποια πράγματα".

Για το ντεμπούτο του Μπίσεσβαρ:
"Είναι ποιοτικός παίκτης με τη μπάλα στα πόδια. Έχει γρήγορη σκέψη. Το θέμα είναι ότι έχει μείνει πίσω στη φυσκή κατάσταση, εμείς κάνουμε προσπάθεια μαζί του να τον ετοιμάσουμε"

Για το ότι δεν επιλέχθηκαν αρκετοί παίκτες για το τελευταίο φιλικό κι αν σημαίνει αυτό κάτι:
"Έχω στη διάθεση μου 26, 27 παίκτες, δεν μπορούν αν παίξουν όλοι. Έχω 22 παιδιά σε πολύ καλή κατάσταση. Για μένα είναι καλό. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι έτοιμοι όταν τους δοθεί ο χρόνος να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία".

Για τα φιλικά στην Ολλανδία:
"Δουλέψαμε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Κάναμε αρκετά καλή δουλειά και είμαστε σε καλό επίπεδο για το χρονικό διάστημα στο οποίο βρισκόμαστε. Είμαστε σε καλό δρόμο, πρέπει φυσικά να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά έχουμε αρκετές ημέρες και θα μπορέσουμε να τα δούμε αυτά".

Για τον Εβγκέν Σάχοβ:
"Είναι ένας καλός παίκτης που πριν από δύο χρόνια έπαιξε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Όταν ένας παίκτης σε αυτή την ηλικία παίζει σε έναν τελικό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Γνωρίζαμε τα χαρακτηριστικά που έχει, είναι στο χέρι του να δείξει ότι αξίζει να είναι εδώ και να κάνει ότι καλύτερο".

Για την Τβέντε:
"Σίγουρα θα ήθελα περισσότερη πίεση από την Τβέντε. Γνωρίζετε όλοι ότι ήταν προγραμματισμένο να παίξουμε με την Πόρτο, αλλά ακυρώθηκε το παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να βρούμε μία ομάδα καλύτερη από πλευράς φυσικής κατάστασης".

Για την ενδεκάδα που παρέταξε και αν θα είναι και αυτή που θα ξεκινήσει κόντρα στον Άγιαξ:
"Δε σημαίνει ότι αυτοί που ξεκίνησαν σήμερα, θα ξεκινήσουν και στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Υπάρχουν αρκετές ημέρες και προπονήσεις μπροστά μας. Πρέπει να δουλέψουν όλοι και από εκεί και πέρα θα διαλέξω τις τελευταίες ημέρες ποιοι θα ξεκινήσουν".

Για την προετοιμασία γενικότερα:
"Δεν έχω κάποιο παράπονο, κάτι που δεν με ευχαρίστησε. Οργανωτικά έγιναν όλα όπως έπρεπε και ελπίζω ότι θα αποδειχθεί ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία".

Για τον Μαρίν Λέοβατς:
"Είναι μία κλωτσιά, οπότε ίσως και αύριο να είναι καλά. Είναι καλύτερο να σε χτυπήσει κάποιος, παρά να πάθεις κάτι μυικό...".

Για το γεγονός ότι έμειναν εκτός οι Πέλκας και Περέιρα:
"Ο Πέλκας και ο Περέιρα είχαν παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Ήθελα να δω και τον Μπίσεσβαρ σήμερα. Έχω τρεις παίκτες σε αυτή τη θέση και ίσως μπορεί να παίξει και ο Σάκχοφ εκεί. Ο Δημήτρης (Πέλκας) έχει κάνει τρία καλά παιχνίδια και φυσικά και ο Περέιρα, που μπορεί να παίξει και σαν επιθετικός. Είναι καλό το ότι έχω αυτές τις επιλογές και ανάλογα τις ανάγκες μπορώ να διαλέξω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ