ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Πιο ωραίο το ματς με την ΑΕΚ σε σχέση με τον τελικό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την έναρξη των playoffs και εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι πιο ωραίο από τον τελικό.

Πιο εύκολη διαχείριση τωνplayoffs μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου βλέπει ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στη ΝΟVA και είπε ενδιαφέροντα πράγματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πόσο εύκολη είναι η μετάβαση από την κατάκτηση του Κυπέλλου στα πλέι οφ: "Είναι σίγουρα πιο εύκολο μετά τον τελικό να διαχειριστείς τα playoffs, γιατί η ψυχολογία μας είναι καλή, οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να δώσουν μία μεγάλη μάχη για την πρωτιά".

Για το "μυστικό" των πλέι οφ: "Γνωρίζουμε, ιδιαίτερα εγώ και οι παίκτες που ήταν εδώ πέρσι, τη διαδικασία των πλέι οφ. Είναι έξι ντέρμπι, έξι δυνατά παιχνίδια. Και οι τρεις άλλες ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής".

Για τη διαφορά σε σχέση με τα περσινά πλέι οφ: "Όταν παίζεις παιχνίδια κάθε 3-4 ημέρες, έχουμε βέβαια και ένα αβαντάζ που σίγουρα δεν είναι μεγάλο αλλά είναι αβαντάζ, έχουν μεγάλη σημασία τα πρώτα παιχνίδια. Αυτά μπορούν, κακά τα ψέμματα, να σου δώσουν μία διαφορά που μπορείς να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος πως τα παιχνίδια θα έχουν ενδιαφέρον, όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Έχω πει πολλές φορές πως η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, ειδικά στον δεύτερο γύρο έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια, αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Μας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου, που είχε ένταση.

Ήταν ένας τελικός, δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει σημασία η ομορφιά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πιο ωραίο παιχνίδι, παρά το ότι και σε αυτό οι δύο ομάδες έχουν μεγάλους στόχους. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ