ΠΑΟΚ

Ίβιτς - ΠΑΟΚ: Απειλή οριστικής ρήξης λόγω (και) του νέου συμβολαίου!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ίβιτς, Σαββίδης MOTIONTEAM

Δεν "γεννήθηκε" ξαφνικά το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Η ιστορία πάει πίσω στις μέρες που ο Δικέφαλος κατέκτησε το Κύπελλο και ο Σέρβος τεχνικός είχε αρχίσει επαφές για την ανανέωση της συνεργασία του!

Ξάφνιασε αρκετούς τόσο η αποκάλυψη του Ιβάν Σαββίδη περί τάσεων φυγής του Βλάνταν Ίβιτς λόγω απειλών στον ίδιο και τον αδερφό του, όσο και η τοποθέτηση του Σέρβου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό με την οποία επιβεβαίωνε ότι υπάρχει ανοιχτό θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να φαντάζει κάτι που προέκυψε ξαφνικά, η αλήθεια, όμως, είναι ότι τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις του 40χρονου κόουτς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρονολογούνται τις μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, όταν άρχισαν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τότε ο 40χρονος κόουτς δέχθηκε μία πρόταση από τον Ιβάν Σαββίδη και στις συζητήσεις που έγιναν με βάση αυτή προέκυψε διαφωνία. Το θέμα έμεινε μετέωρο με την έναρξη των playoffs όταν και άρχισαν μαζεμένες οι κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ. Παρότι ο Σέρβος τεχνικός πόνταρε σε πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα, συν τοις άλλοις, για να ενισχύσει τα διαπραγματευτικά όπλα του στις συζητήσεις με τον Σαββίδη, η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ κακή σε σημείο που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ να αρχίσει να εκφράζει για πρώτη φορά σκέψεις για αλλαγή προπονητή.

Περίμενε την τελική έκβαση της προσπάθειας για την πρώτη θέση στα playoffs και απογοητεύτηκε από την εξέλιξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τη δυσφορία του την εξέφρασε σε συζήτηση που είχε το βράδυ μετά τον αγώνα με τον νεαρό κόουτς, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία και άφησε το μέλλον του στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό ακριβώς εννοούσε όταν έλεγε στο Sport24.gr ότι μέσα στις επόμενες δύο-τρεις μέρες θα συζητήσει με τον Σαββίδη για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ίβιτς βρέθηκε σε τόσο δύσκολη θέση ακριβώς έναν χρόνο μετά τον αγώνα των περσινών playoffs, πάλι με τον Παναθηναϊκό, όταν με το 1-1 και την πρωτιά που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, είχε κερδίσει την ανανέωση της συνεργασίας του για τη φετινή σεζόν από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει κάνει 69 ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ και μετρά 42 νίκες, 11 ισοπαλίες και 16 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΣ στον ΠΑΟΚ για την τιμωρία και το θέμα προπονητή
Στον "αέρα" ο Ίβιτς, σενάριο για Μιρτσέα Λουτσέσκου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ