ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Παίρνω πάνω μου την ευθύνη"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
Ίβιτς MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ιβιτς ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία του ΠΑΟΚ να τερματίσει στην πρώτη θέση των playoffs και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρωτιά στα playoffs και ο προπονητής του, Βλάνταν Ίβιτς, ανέλαβε την ευθύνη. Ο Σέρβος τεχνικός εξήγησε για την τακτική του στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο επήλθε ήττα με 3-2:

"Μετά το 2-1, ο Ενρίκε ζήτησε αλλαγή. Μετά το 2-2 έπρεπε να κυνηγήσουμε ένα τρίτο γκολ, διαλέγοντας να βάλω τον Χαρίση. Από μια κόντρα επίθεση, δεχτήκαμε το γκολ της ήττας. Οσο για τον Πρίγιοβιτς, αντικαταστάθηκε γιατί ήταν κουρασμένος. Και στη θέση του μπήκε ένας πιο φρέσκος παίκτης. Είναι γεγονός ότι δεν κάναμε καλή πορεία στα playoffs. Μέχρι να αρχίσουν τα ματς του Μαΐου, ήμουν περήφανος για την ομάδα μου. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες κι εγώ παίρνω πάνω μου την ευθύνη.

Θέλαμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα playoffs, αλλά δεν το πετύχαμε. Δεν μπορώ να πω ότι μείναμε από φυσικές δυνάμεις. Πολλοί από τους παίκτες μου έκαναν πολύ περισσότερα ματς, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είχαμε και μεγάλη πίεση ως ομάδα, αφού ήμασταν υποχρεωμένοι να πετύχουμε υψηλούς στόχους. Ισως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, να ήρθε και η χαλάρωση. Καθ’ όλη τη σεζόν προσπαθήσαμε να κάνουμε διαχείριση του ρόστερ και όλοι είχαν τον χρόνο τους, εξαιρουμένου του Χατζηισαΐα".

Και ο 40χρονος προπονητής συνέχισε:

«Συνολικά στη σεζόν δεν έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από στημένες φάσεις. Στο γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια από τις καλύτερες σεζόν τα τελευταία χρόνια. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ, δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ. Και τώρα πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι δεν πήγε καλά στα playoffs. Πήραμε όμως το κύπελλο και είχαμε πολύ καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Οσο για την επόμενη ημέρα, ανέφερε:

«Να περάσει η ημέρα και να μιλήσουμε αύριο για το τι είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Εχει ήδη γίνει σχεδιασμός της σεζόν και ξέρουμε τι μας λείπει για να εμφανιστούμε πιο δυνατοί του χρόνου. Και με τρεις-τέσσερις μεταγραφές μπορούμε να εμφανιστούμε πιο δυνατοί τη νέα περίοδο».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ