ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Παίξαμε με λογική και μυαλό"

Ιβιτς: "Παίξαμε με λογική και μυαλό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς στάθηκε στην πειθαρχία που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό και τόνισε πως σε κάθε ματς στον "Δικέφαλο" υπάρχει πίεση.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Βλάνταν Ιβιτς αναφορικά με την νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα ο Σέρβος είπε:

"Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς και πως έπρεπε να είχαμε υπομονή. Στο τέλος πήραμε την νίκη. Όταν παίζεις δίχως κόσμο και με μια οργανωμένη ομάδα που έχει έναν επικίνδυνο επιθετικό, πρέπει να προσέξεις, να είσαι πειθαρχημένος. Μας βγήκαν προς το τέλος οι φάσεις και πήραμε αυτό που θέλαμε".

Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ:
" Στον ΠΑΟΚ κάθε ματς έχεις πίεση. Πρέπει να το καταλάβεις, είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής. Σε κάποια ματς, ειδικά στην Τούμπα, μπαίνει για να κερδίσεις. Η ομάδα δεν αξίζει να παλεύει να μπει στα πλέι οφ γιατί μαθηματικά έχει μπει. Τώρα με αυτά που έγιναν με τους βαθμούς (σ.σ. αφαίρεση πέντε βαθμών για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό), δεν φταίνε οι παίκτες. Επρεπε να αντιδράσουμε μετά το τελευταίο ματς και μπορώ να πω πως κάναμε σήμερα ένα καλό παιχνίδι. Οταν παίζεις με μια ομάδα που έχει 10 παίκτες πίσω, είναι δύσκολο να το σπάσεις αυτό. Δεν είχαμε Αθανασιάδη κα Μπερμπάτοφ και είχαμε έναν επιθετικό μετά από καιρό. Οι παίκτες έκαναν αυτό που ζήτησα. Κρατάμε την πειθαρχία και την υπομονή που είχαμε. Παίξαμε με λογική και μυαλό. Θέλαμε να βάλουμε γκολ στο πρώτο γκολ αλλά αυτό δεν γίνεται. Κάποιες φορέε το ματς τελειώνει στο 90 και στο 92. Πρέπει να μένουμε ψύχραιμοι και μπράβο στους παίκτες".

Για τα πλέι οφ και αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να εμφανιστεί καλύτερος σε σχέση με τώρα:
"Η ομάδα έχει κάνει πολλές τελικές. Και με τον Πανιώνιο θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δώσω μεγαλύτερη σημασία στην πειθαρχία, αμυντικά και επιθετικά. Εχουμε καλούς παίκτες και ειδικά τους παίκτες μποροστά που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Περιμένω τους τραυματίες και τους τιμωρημένους για να έχουμε επιτέλους όλους τους παίκτες για τα πλέι οφ".

Για τα δημοσιεύματα περί υποψήφιων προπονητών και αν αυτά επηρεάζουν την ομάδα:
" Δεν τα ξέρω καν αυτά και τα ακούω πρώτη φορά τώρα από εσάς".

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κάτι καλύτερο στα τελευταία παιχνίδια του, βάσει της απόδοσής του:
"Θέλουμε πειθαρχία στην επίθεση και στην άμυνα. Αυτό σιγά-σιγά γίνεται. Η ομάδα έχει ξεκινήσει νωρίς και έχει 10 σερί μήνες. Εχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές και το θέμα της κούρασης. Μπορώ να πω πως ο καθένας από εμάς στην ομάδα θα δώσει το 100% μέχρι το τελευταίο ματς".

Για το αν γίνει μίνι προετοιμασία εν όψει πλέι οφ:
"Όχ ι. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα ενημερώσω τους παίκτες. Δεν υπάρχει σαν σκέψη. Εξάλλου τώρα μπήκαμε στα πλέι οφ. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο ως τώρα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στο γκολ:
" Ο Αθανασιάδης και ο Μακ έχουν βάλει αρκετά γκολ. Στο κέντρο οι περισσότεροι είναι μεσοαμυντικοί και σπάνια πατάνε περιοχή, πλην του Πέλκα. Δεν μπορείς πάντα να περιμένεις από τον επιθετικό. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ