ΠΑΟΚ

Iβιτς on fire

Iβιτς on fire

Ενας Βλάνταν Iβιτς γεμάτος ένταση και πάθος περίμενε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο Οοστερμπεκ (videos)

Ο Βλάνταν Ιβιτς κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ το βασικό μήνυμα που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του είναι ότι η δουλειά πρέπει να γίνεται σε υψηλή ένταση και ανεβασμένους ρυθμούς και όταν βλέπει ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, τότε φροντίζει να επαναφέρει τα πράγματα σε τάξη.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κώστας Πετρωτός

Iβιτς on fire

Αυτό έκανε στην διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης στην διάρκεια της οποίας ο Σέρβος τεχνικός έβγαλε ο ίδιος πάθος και ένταση από μέσα του για να... ξεσηκώσει και τους παίκτες. Στην διάρκεια μιας άσκησης που οι παίκτες χωρισμένοι στα δύο προσπαθούσαν να βγάλουν γρήγορες επιθέσεις και αφού δεν ήταν ικανοποιημένος από τον ρυθμό που είχαν, άρχισε να τρέχει και ο ίδιος και να φωνάζει " τρέξτε, πιέστε, αλλάξτε πάσες, βάλτε γκολ". Και με την δική του συμβολή η προπόνηση από εκείνο το σημείο και έπειτα θύμισε πραγματικό αγώνα.

Δεν προπονήθηκε ο Σάχοφ

Ο Εβγέν Σάχοφ ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα από το χθεσινό φιλικό με την Σιλφόλντε και προληπτικά δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Έτσι έμεινε στο γυμναστήριο και στο φυσικοθεραπευτήριο. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ