ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι αναφορές του Βλάνταν Ίβιτς στη συνέχεια της σεζόν και στις λύσεις που περιμένει από τον πάγκο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε ικανοποιημένος από όσα είδε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στάθηκε στην εξάλειψη των μυϊκών τραυματισμών και τον αγώνα δρόμου που κάνει ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη κάμερα των καναλιών Novasports

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο:
«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε μόνο την νίκη. Θέλαμε να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει κόντρα στην ΑΕΛ και να ανεβάσουμε στροφές και παράλληλα να δούμε κάποια πράγματα ενόψει και της συνέχειας. Κατά την άποψή μου στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού τα καταφέραμε».

Για τα στοιχεία που κρατάει ενόψει συνέχειας:
«Έχουμε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν αυτά που θα τους ζητηθούν όταν τους ζητηθούν. Μπροστά μας έχουμε το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και όλοι οι παίκτες που είναι εδώ περιμένουν την ευκαιρία τους και δουλεύουν σκληρά για μία θέση στην 11άδα.

Βάσει της ποσότητας αγώνων που έχουμε να δώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα πιστεύω ότι όλοι θα έχουν συμμετοχές. Θα πρέπει γι αυτό τον λόγο να μείνουν όλοι συγκεντρωμένοι, να δουλεύουν σκληρά, ώστε να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε τον ΠΑΟΚ όσο περισσότερο γίνεται».

Για τους τραυματισμούς και τον Πρίγιοβιτς:
«Δόξα τω Θεώ, φέτος δεν έχουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε πέρυσι, πέρα από κάποιους τραυματισμούς που δεν μπορείς να προβλέψεις και δεν έχουν να κάνουν με μυικά θέματα, όπως αυτοί των Πρίγιοβιτς και Μυστακίδη . Σίγουρα είναι κάτι που καταφέραμε να βελτιώσουμε όλοι εμείς που είμαστε εδώ αλλά και ο Σύλλογος συνολικά.

Αυτό συμβάλει και στα καλά αποτελέσματα της ομάδας. Έχουμε μηδενίσει τους τραυματισμούς. Όσων αφορά τον Μυστακίδη, είναι ένας από τους βασικούς μας παίκτες που τον υπολογίζαμε και θα συνεχίσουμε να τον υπολογίζουμε. Είναι μία απώλεια για εμάς.

Ο Πρίγιοβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν ξέρω σίγουρα αν θα προλάβει να επιστρέψει άμεσα στα δύο επικείμενα παιχνίδια, ή αμέσως μετά την μίνι διακοπή για το Πάσχα. Αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ήταν ένας τραυματισμός που χρειάστηκε επέμβαση και να του τοποθετηθούν βίδες στο κόκαλο.

Είναι ένας επαγγελματίας και έχει δουλέψει σκληρά αυτές τις εβδομάδες, μέχρι και τρεις φορές την ημέρα σε κάποιες περιπτώσεις. Έχει φτάσει στο 85-90% της αποθεραπείας του και θα δούμε τις επόμενες μέρες αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε».

Για την αναμέτρηση της Κυριακής:
«Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο παίζουν ο δεύτερος και ο τρίτος της βαθμολογίας. Σίγουρα έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή, πιστεύουμε όμως στις δυνατότητές μας και θα παλέψουμε για την νίκη, όπως σε κάθε αγώνα» .

Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού:
«Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουν αυτές τις πληροφορίες και τις χρησιμοποιούν. Ασχολούμαστε με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο μπορούν να προσφέρουν. Εμείς κοιτάμε την δικιά μας ομάδα και δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι, χωρίς να επηρεαζόμαστε».

Για την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα:
«Είναι μία ομάδα που έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα. Διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες και ήταν λογικό κάποια στιγμή να έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Έχουν ποιότητα σε όλες τι γραμμές, αλλά μέχρι εκεί. Εμείς κοιτάμε τι διαθέτουμε εμείς και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ