ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Όλοι είδαν τι έγινε, ας βγάλουν συμπεράσματα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς απέφυγε τα πολλά σχόλια για τον τραυματισμό του στον αγώνα της Λεωφόρου, επανέλαβε τον στόχο της πρωτιάς που έχει ο ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ομάδα που παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και "δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό".

Με ενδιαφέρον αναμενόταν οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς, όπως και έγινε, ο Σέρβος τεχνικός θα καλούταν να σχολιάσει τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης και φυσικά τον τραυματισμό του στην Λεωφόρο.Ο 40χρονος τεχνικός απέφυγε τα πολλά σχόλια, είπε όμως πράγματα για τον Πανιώνιο που θα συζητηθούν.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την κατάσταση της υγείας του:
"Καλά είμαι... δόξα τω Θεό, μετά από δύο μέρες είμαι καλύτερα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτό που υπήρχε είναι πίσω μας και συνεχίζουμε".

Για το σχόλιο του σχετικά με τα όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη:
"Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από εκείνο το βράδυ. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έχουν δει τι έχει συμβεί και μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα".

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα:
"Αν μιλάμε για την κούραση, μετά από 11 μήνες είναι λογικό να αισθάνεται κουρασμένη. Δεν αφορά μόνο εμάς, αφορά και τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι φυσιολογικό γνωρίζαμε ότι θα γίνει. Πρέπει να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ:
"Ο στόχος για την πρώτη θέση είναι πάντα κάτι που ζητάω από τους παίκτες. Μέχρι που υπάρχουν ελπίδες και δυνατότητες θα το κάνουμε".

Για τις απώλειες παικτών που έχει ο ΠΑΟΚ:
"Πρέπει να συνεχίσουμε, αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τις απώλειες δεν τις είχαμε όλη τη σεζόν. Ήρθαν τώρα και κάποιες έχουν σχέση με το θέμα της κούρασης. Πολλές ήρθαν και από το τελευταίο ματς, από τις τιμωρίες που υπάρχουν. Πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε και πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε, να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι".

Για τις μέτριες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στην έναρξη των playoffs:
"Δεν λέω ότι είμαι ευχαριστημένος από το αγωνιστικό κομμάτι. Υπήρχαν διαστήματα που δεν παίξαμε καλά, άλλα που παίξαμε. Είχαμε ευκαιρίες. Είναι φυσιολογικά, αφορούν σε όλες τις ομάδες. Δεν μπορούμε τώρα να περιμένουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Και πέρυσι στα πλέι οφ δεν παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο.

Παίξαμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Αυτό έχει σημασία τώρα, μετά από 10-11 μήνες. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε από τους παίκτες αυτά που χρειάζονται για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Αυτό θα συνεχίσουμε, έχουμε ακόμη 4 παιχνίδια, έχουμε έντονο πρόγραμμα, το ίδιο και οι άλλες ομάδες. Ο στόχος είναι η πρώτη θέση".

Για το ματς με τον Πανιώνιο:
"Είναι ομάδα που φέτος έχει παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, καμία σχέση με περσινό Πανιώνιο. Είναι πολύ καλύτερη φέτος. Θα είναι τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια στα πλέι οφ για μας. Είναι ομάδα που ξέρει τι θέλει, το έχει παρουσιάσει σε όλο το πρωτάθλημα. Έχει έναν πολύ ικανό και έμπειρο προπονητή, έχει καταφέρει με την ομάδα του να κάνουν όλη την Ελλάδα να μιλά γι' αυτούς. Βέβαια, πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχουμε, θα κάνουμε τα πάντα να βγούμε νικητές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ