ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Μαζί μου θα πολεμάνε εκείνοι που θέλουν"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
Ίβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο χειρισμός του Γκάρι Ροντρίγκες περνά από την διοίκηση, και οι μεταγραφές έγιναν… δυο με τρεις. Διαβάστε τι δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά.

Ο Βλάνταν Ίβιτς εξήγησε τους λόγους που θα ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ακόμα και αν δεν ερχόταν το γκολ στη νίκη (1-0) επί του Λεβαδειακού, ενώ στάθηκε στους Γκάρι Ροντρίγκες και στις επικείμενες μεταγραφές. Αναλυτικά:

Για το ματς:Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε με έντεκα παίκτες, και μας έκανε μόλις μια φάση. Εμείς κάναμε πολλές ευκαιρίες, πολλά καθαρές ευκαιρίες. θα ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και αν δεν είχαμε πετύχει το γκολ, και μιλάω για την εικόνα της ομάδας. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια.”

Για την απουσία του Ροντρίγκες:Μαζί μου θα πολεμάνε εκείνοι που θέλουν, όποιος θέλει να παίζει για τον ΠΑΟΚ θα είναι εδώ. Όποιος δε θέλει… Δε ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να συζητήσω και με τους διοικούντες για το συγκεκριμένο θέμα“.

Για τις μεταγραφές: “Προσπαθούμε να βρούμε τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Κάτι θα γίνει, σύντομα… Θέλουμε δυο με τρεις παίκτες για να μας βοηθήσουν στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας”.

Για την αντεπίθεση που επιχειρεί ο ΠΑΟΚ:“ Όλο αυτό που έχουμε κάνει τον τελευταίο μήνα οφείλεται στην καλή ψυχολογία, στα καλά αποδυτήρια. Τα αποτελέσματα αλλά και η εικόνα που δείχνουμε, οφείλονται σε αυτό. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα πλησιάσουμε στην κορυφή”.

Για την επίθεση: “Και ο Αθανασιάδης, και ο Κουλούρης, δουλεύουνε για την ομάδα, έχουν θέληση. Είμαι σίγουρος οτι έτσι θα συνεχίσουν. Θέλω να μην έχουν μόνο αυτό στο μυαλό τους διότι πολλές φορές αν παίζεις με μοναδικό σκοπό αυτό, στο τέλος, δεν έρχεται”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ