ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Οι παίκτες μου θα δείξουν πως είναι άνδρες..."

Ίβιτς: "Οι παίκτες μου θα δείξουν πως είναι άνδρες..."

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στο ματς με τον Άγιαξ τονίζοντας πως υπάρχει συγκέντρωση στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Τζαβέλλας: "Ζούμε γι' αυτό το παιχνίδι, δεν είμαστε εμείς το φαβορί".

Για το κρίσιμο ματς με τον Άγιαξ (ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους Ολλανδούς την Τετάρτη με σκοπό να πάρει την πρόκριση μετά το 1-1 στο παιχνίδι που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) μίλησαν την Τρίτη οι Βλάνταν Ίβιτς και Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:

Για το sold out: "Το ότι έγινε σε έξι ώρες, δίνει δύναμη στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ξέρουμε τι σημαίνει η γεμάτη Τούμπα για εμάς. Είμαι σίγουρος πως θα μας στηρίξουν (οι οπαδοί) από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες θα δείξουν πως είναι άνδρες και θα κάνουν καλό ματς. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς νικητές και πως θα προκριθούμε".

Για τον Κάνιας: "Δεν έχουμε τραυματίες. Μόνο ο Βαρέλα δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Κάνιας έχει μείνει λίγο πίσω, έχει βελτιωθεί πάντως την τελευταία εβδομάδα. Είναι μέσα στην 18αδα και μπορούμε να τον υπολογίζουμε για αύριο".

Για το ότι ο Άγιαξ θα παίξει επιθετικά και τι τακτική θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ που προκρίνεται και με 0-0: "Δεν σκέφτομαι ποτέ το 0-0. Είναι άλλο ματς τελείως, σε σχέση με το πρώτο. Κάναμε τακτική το τελευταίο διάστημα. Το πώς θα παίξουμε, θα το δείτε αύριο. Έχουμε ένα δυνατό ματς με μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο κατοχής".

Για το αν τον "πείσμωσε" η συμπεριφορά των Ολλανδών στο πρώτο ματς με τα προβλήματα στο μικρόφωνο στην συνέντευξη Τύπου: "Δεν με πείραξε. Εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής και πρέπει να προσαρμόζομαι σε όλες τις συνθήκες. Αυτά που έγιναν τα έχω ξεχάσει και είναι θέμα δικό τους".

Για το αν περιμένει καλύτερο ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς της Ολλανδίας: "Εγώ περιμένω καλύτερο ΠΑΟΚ. Αύριο μπορεί να είναι παραπάνω από τέσσερις οι νέοι παίκτες που ήταν βασικοί στο πρώτο ματς. Όσο προχωράμε, θα είμαστε καλύτεροι".

Για το αν το ματς με τον Άγιαξ είναι η... μισή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και αν υπάρξει πρόβλημα με τον αποκλεισμό στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα: "Η προσπάθεια ξεκίνησε από πέρυσι και τελείωσε με επιτυχία. Φέτος συνεχίζουμε την προσπάθεια. Ο,τι κι αν γίνει αύριο, έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας και θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τα επόμενα ματς. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε αύριο να κάνουμε το καλύτερο".

Γα το αν έχει διαίσθηση για το σκορ του αγώνα της Τετάρτης: "Όχι δεν έχω διαίσθηση για το σκορ. Δεν μου πάει το μυαλό στο σκορ. Πάντα πρέπει να έχεις plan b και plan c και αυτό σκέφτομαι".

Για το ματς με τον Άγιαξ και το κομμάτι τις εμπειρίας: "Έχω έμπειρους παίκτες που παίξανε τέτοια ματς. Καταλαβαίνουν οι ίδιοι πως είναι σημαντικό ματς. Αυτά που τους λέω, θέλω να μένουν στα αποδυτήρια. Ολα αυτά που λέμε μέσα στα αποδυτήρια, τα κρατάμε για εμάς".

Τζαβέλλας: "Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φαβορί..."

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε:

Για την τακτική που θα ακολουθήσει ο Αγιαξ μετά το 1-1 και τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: "Πρέπει να ασχοληθούμε με το δικό μας κομμάτι. Είναι άλλο ματς σε σχέση με το πρώτο, είναι διαφορετικό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Αγιαξ είναι μεγάλη ομάδα, θεωρητικά θα είναι καλύτερος και μένει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς πρέπει να δούμε εμάς".

Για την καλή εμφάνιση στην Ολλανδία και τον ρόλο του φαβορί: "Μια καλή εμφάνιση δίνει απαραίτητη ψυχολογία και πρέπει να ξεχάσουμε πως θεωρούμαστε φαβορί. Φαβορί ξεκάθαρο είναι ο Αγιαξ, αλλά μένει να το αποδείξει. Ο ΠΑΟΚ αρνείται τον ρόλο του φαβορί γιατί δεν είναι φαβορί. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα. Αν θέλετε να υιοθετήσουμε τον όρο του φαβορί, νομίζω στο τέλος τα πράγματα δεν θα είναι καλό για εμάς".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε καλά αμυντικά στο ματς της Ολλανδίας: "Για να δουλέψει η αμυντική λειτουργία, πρέπει να δουλεύουν 11 παίκτες. Καταφέραμε και οι 11 να αμυνθούμε μαζικά. Το επόμενο ματς θα είναι κάτι παρόμοιο και πρέπει όλοι μαζί να αμυνθούμε".

Για το sold out σε έξι ώρες: "Σίγουρα η Τούμπα θα παίξει τον ρόλο της αλλά οι Ολλανδοί θα έρθουν εδώ για να παίξουν ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή όλοι μας. Η ομάδα θα πρέπει να πάρει το sold οut σαν ένδειξη συμπαράστασης από τον κόσμο. Δεν πρέπει να υπάρχει πίεση. Και εμείς οι παίκτες ζούμε γι' αυτό το ματς. Αν όλοι δώσουμε θετική ενέργεια, θα έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ