ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Οι παίκτες μου ήταν αυτοί που περίμενα..."

Ιβιτς: "Οι παίκτες μου ήταν αυτοί που περίμενα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό, σχολίασε την πρόωρη κριτική που έγινε στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και τόνισε πως όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάρουν ευκαιρίες μέσα στη σεζόν.

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν ο Βλάνταν Ιβιτς που επισήμανε πάντως πως θα πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια ενός αγώνα. Συγκεκριμένα ο Σέρβος είπε:

Για την νίκη του ΠΑΟΚ:
" Μπράβο στους παίκτες μου γιατί ήταν αυτοί που περίμενα. Από το πρώτο λεπτό, έκαναν ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερο, αλλά μπορούσε να γίνει και αλλιώς αν ο αντίπαλος παίκτης (σ.σ. Κλέσιο) στα τελευταία δευτερόλεπτα έκανε καλό σουτ. Είμαι ευχαριστημένος αλλά λέω πάντα στους παίκτες μου πως πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του ματς. Δεν κατηγορώ κανέναν, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και λάθη γίνονται".

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ:
" Ευκαιρίες χάνονται και σε άδειες εστίες. Πρέπει να έχεις συγκέντρωση. Είχαμε δύο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες που ήρθαν από το passing game. Και αυτό με ικανοποιεί. Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες".

Για τον Κρέσπο που έπαιξε στα αριστερά της άμυνας:
" Πήραμε έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις. Κάποιοι δυστυχώς έλεγαν πως δεν είναι του επιπέδου του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον έναν παίκτη από ένα φιλικό και να κρίνουμε όλο το κοινό εναντίον του. Ο Κρέσπο έδειξε πως μπορεί να παίξει και εκεί (στα αριστερά) και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά".

Για το ματς με την Φιορεντίνα και αν γίνουν πολλές αλλαγές :
"Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Έχουμε σημαντικούς παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή. Θα παίξουν όλοι οι παίκτες γιατί έχουμε πολλά ματς. Εξαρτάται από τον αντίπαλο και την τακτική, το ποιοι θα παίζουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ