ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Οι παίκτες έδωσαν το 100%..."

Ιβιτς: "Οι παίκτες έδωσαν το 100%..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε πως ψυχολογικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν "πεσμένοι" μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, αλλά τόνισε πως περίμενε την αντίδρασή τους στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ευχαριστημένος ήταν ο Βλάνταν Ιβιτς από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Σέρβος προπονητής είπε:

Για την καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό: "Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, είπα στους παίκτες πως δεν ήταν τυχαία στον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σύστημα και από εκεί και πέρα είχαμε πειθαρχία και κατοχή αλλά και ευκαιρίες. Οι παίκτες έδωσαν το 100% και δίκαια πήραμε την νίκη".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς: "Και κατά το παρελθόν είχε μπει η ομάδα καλά σε αγώνες. Ηταν πιεσμένη η ομάδα μετά την τελευταία ήττα (απέναντι στον Πανθρακικό). Είχαμε λίγες μέρες για να δουλέψουμε. Ψυχολογικά οι παίκτες ήταν κάτω και προσπαθήσαμε στις συζητήσεις που είχαμε να τους κάνουν να πάρουν μπρος μπρος όπως κάνανε σήμερα και να δείξουν την ποιότητά τους γιατί σίγουρα έχουν ποιότητα".

Για το αν περίμενε τέτοια εικόνα: "Το να κερδίσουμε με 0-3, δεν το περίμενα. Περίμενα οι παίκτες πως θα αντιδράσουν. Μεγάλη σημασία έχει που κρατήσαμε πίσω το μηδέν. Το γήπεδο δεν άφηνε ούτε την μία, ούτε την άλλη ομάδα να παίξει και ήθελε συγκέντρωση και εξυπνάδα σε ένα τέτοιο δύσκολο γήπεδο. Κάναμε αυτό που είχαμε πει και δίκαια κερδίσαμε".

Για την μετάβαση από την Κ-20 στην "πρώτη" ομάδα: "Δεν άλλαξα κάτι πολύ όσον αφορά τη δουλειά. Από εδώ και πέρα σίγουρα είναι διαφορετικά αλλά θα προσπαθήσω να προετοιμάζω την ομάδα και να κάνουμε την δουλειά μας για το επόμενο ματς. Οταν αναλαμβάνεις την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ, πρέπει να καταλάβεις σε τι καρέκλα θα κάθεσαι. Ξέρω που είμαι. Δεν μπορώ να πω πως είχα πίεση αλλά ήμουν πιο συγκεντρωμένος στις οδηγίες προς τους παίκτες για να βγάλουν αυτό που θέλουμε".

Για τους Κάτσε και Αθανασιάδη: "Ο Κάτσε δεν έπαιξε λόγω προβλημάτων. Ηταν ένας βασικός παίκτης και από τους καλύτερους σήμερα. Σημασία για μένα έχει η προσπάθεια στην προπόνηση. Οποιοι είναι σοβαροί στην προπόνηση, αυτοί θα παίζουν. Ο Κλάους είναι παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Μπορεί να σκοράρει αλλά πρέπει και να παίζει. Είχε 3-4 ευκαιρίες ακόμη στο ματς και έκανε δουλειά στο κέντρο. Επαιξε απλά και έκανε αυτό που θέλαμε".

Για το ότι έπαιξε βασικός ο Βίτορ αντί του Μαλεζά: "Εχουμε δουλέψει στην προπόνηση και τα παιδιά ήξεραν πώς θα παίξουμε. Στην πρώτη προπόνηση δοκίμασα τον Μαλεζά που θα πάρει κι αυτός ματς. Και ο Βίτορ και ο Τζαβέλλας έκαναν καλό μας, όπως και ο Στέλιος όταν μπήκε μέσα. Είμαι ευχαριστημένος από τους τρεις τους".

Για το αν τον προβλημάτισε που ο Παναιτωλικός έπαιξε με δύο επιθετικούς: "Οχι, γιατί ο παίκτης που έπαιξε πίσω από τον Μαρκόφσκι, δεν ήταν κλασικός επιθετικός. Περίμενα πώς θα παίξει ο Παναιτωλικός. Δουλέψαμε πάνω αυτό. Είχε μια ευκαιρία στο 0-2 και δεν μας προβλημάτισε. Κάναμε ένα καλό ματς και τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς".

Για το τι περιμένει και τι θέλει στο εξής: "Περιμένω να γυρίσουν όλοι οι παίκτες για να είμαστε κομπλέ. Το τι θέλω από τους παίκτες, το ξέρουν οι ίδιοι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ