ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "O Τζαβέλλας έλεγε ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε την Φιορεντίνα"

Ίβιτς: "O Τζαβέλλας έλεγε ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε την Φιορεντίνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, υποστήριξε ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας "έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει τη Φιορεντίνα", ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση για τη στήριξη που του παρείχε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναλώθηκε ως επί το πλείστον στα όσα έγιναν με αφορμή τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ξεκαθαρίζοντας ότι εννοούσε μόνο τον Γιώργο Τζαβέλλα και όχι άλλον παίκτη, ότι η απόδοσή του δεν σχετίζεται με το στοίχημα ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την στήριξη που είχε από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για όσα είδε στο παιχνίδι: "Πήραμε ένα βαθμό. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αγωνίστηκαν όσοι παίκτες δεν έχουν πολλές συμμετοχές. Βρήκαμε μια ομάδα που έπαιξε με δέκα παίκτες. Πίσω. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας. Είχαμε αρκετά παιχνίδια τελευταία και αποφάσισα να τους ξεκουράσω ενόψει του αγώνα της Κυριακής".

Για τα λεγόμενά του στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα διότι οι δηλώσεις μου έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις. Είπα ότι κάποιος παίκτης δεν ήθελε να κερδίσουμε, και κάποιοι το συνέδεσαν με το στοίχημα. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ο κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πρέπει να πιστεύει στη νίκη, με όποια ομάδα και αν παίζουμε. Πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης (σ.σ. ο Τζαβέλλας) έλεγε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει (κόντρα στην Φιορεντίνα) και στην συνέχεια έλεγε πως δεν "βλέπει" ούτε τον προπονητή ούτε τον τεχνικό διευθυντή. Όποιος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να πιστεύει κάτι διαφορετικό από αυτό. Όταν βλέπω τις φάσεις των γκολ και ακούω όσα άκουσα από τον στενό μου συνεργάτη – που μου είπε όλα όσα άκουσε δυο μέρες πριν το παιχνίδι και δεν ήθελε να μου τα πει τότε – σε μια δύσκολη στιγμή μετά από την ήττα, είπα κάποια πράγματα. Ειπώθηκαν αυτά από έναν παίκτη που πριν από ένα μήνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Και ποιος πρότεινε να υπογράψει νέο συμβόλαιο; Εγώ και ο κύριος τεχνικός διευθυντής. Τις τελευταίες 20 μέρες έβλεπα πράγματα που με είχαν προβληματίσει. Αμέσως μετά το παιχνίδι έμαθα κάποια πράγματα, είδα τις φάσεις και είπα όσα είπα. Δυο μέρες πριν το παιχνίδι με την Φιορεντίνα, ο αρχηγός της ομάδας έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει την Φιορεντίνα. Και το έμαθα αμέσως μετά το παιχνίδι, και κάθισα και είδα τις φάσεις".

Για την παρουσία του Τζαβέλλα στο ματς με τον Ατρόμητο: "Η πρώτη μου σκέψη ήταν να παίξει ο Κρέσπο. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να βάλω τον πιο ξεκούραστο παίκτη, που μπορεί να κάνει και παιχνίδι από πίσω. Δεν έγινε κάτι άλλο. Αν εγώ είχα από πριν τη πληροφορία (ότι είπε όσα είπε) θα έφευγε εκείνη τη στιγμή και όχι μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο".

Για το αν θα έπρεπε να πει όσα είπε, δημόσια: "Εγώ θα είμαι εδώ όπως θέλω εγώ. Εγώ δίνω στον πρόεδρο απαντήσεις για την ομάδα. Δεν μπορεί κανείς να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Αν το καταλάβω, έχει τελειώσει...."

Για τα αποδυτήρια: "Όλα αυτά που σας είπα, τα είπα στην ομάδα το πρωί της Τρίτης. Εξήγησα σε όλους ότι τα λεγόμενά μου είχαν να κάνουν με έναν παίκτη".

Για το αν νιώθει ότι έχει τη στήριξη όλων στην ομάδα: "Ναι, αυτό έχω καταλάβει".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Θα είναι ένα ντέρμπι με δυο ομάδες που θα παίξουν για τη νίκη".

Για την αλλαγμένη κατά 11/11 ομάδα στα Τρίκαλα σε σχέση με το ματς της περασμένης Δευτέρας: "Σχεδόν όλοι είχαν ανάγκη από ξεκούραση".

Για τον Αθανασιάδη: "Από εδώ και πέρα, θα είναι καλύτερα, πιστέψτε με...Κάνω συζητήσεις με όλους τους παίκτες. Πάντα είμαι δίπλα τους για να τους βοηθώ".

Για το αν υπήρχε θέμα με τον Αθανασιάδη και λύθηκε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δουλεύει, προπονείται, και παίζει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ