ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η πρωτιά"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία του Δημήτρη Θάνου και μίλησε για όλα όσα δεν έκανε οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ, κυρίως στο ξεκίνημα του αγώνα, στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, στην συνέντευξη Τύπου, χωρίς να ψάξει για "ελαφρυντικά" για την ήττα απ' την ΑΕΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τους λόγους της ήττας του ΠΑΟΚ: "Είχαμε προβλήματα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και εννοώ ότι δεν πήραμε πρωτοβουλία να παίξουμε, να κάνουμε αυτό που ζητάμε, αυτό που ξέρουμε. Όταν δεν κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια να πάρεις μπάλα, αυτό είναι πρόβλημα. Ήρθε το πέναλτι, ήρθαν και άλλες φάσεις στο ματς και τελικά δεχθήκαμε γκολ. Στο παιχνίδι δεν έγιναν πολλές φάσεις αλλά η ουσία είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο".

Για την κούραση: "Δεν είναι δικαιολογία, δεν ζητάω δικαιολογίες. Παίξαμε περισσότερα παιχνίδια από όλους αλλά έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ από όλους. Ο στόχος δεν αλλάζει και είναι να τερματίσουμε πρώτοι".

Για την αποβολή του Μαλεζά: "Με την κίτρινη κάρτα θα έχανε ούτως ή άλλως το ματς, χωρίς να σημαίνει ότι δικαιολογώ την αποβολή. Θα υπάρχουν απουσίες αλλά θα πάμε με όσους παίκτες έχουμε".

Για τα νέα δεδομένα των playoffs τη νέα σεζόν: "Είναι ένα θέμα… Σίγουρα θα είναι πιο ενδιαφέρον διότι θα παίζει και ο πρώτος. Πιστεύω ότι θα αλλάξει η εικόνα. Θα χρειάζεται να έχει η κάθε ομάδα μεγαλύτερο ρόστερ. Φέτος είχαμε έξι παιχνίδια στα playoffs, του χρόνου θα είναι δέκα. Εμείς είχαμε και έναν σοβαρό τραυματισμό, του τερματοφύλακα, έναν τραυματισμό που εύχεσαι να μην συμβαίνει σε κανένα. Φέτος, μόνο ένα παιχνίδι δεν έχει λήξει 1-0…Ο Τζάλμα έχει πρόβλημα στον δικέφαλο, για τρίτη φορά φέτος είχε μυικό τραυματισμό. Δε ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι".

Για το σκεπτικό στις αλλαγές: "Πρώτη αλλαγή έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ο κάθε παίκτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να ζητήσει αλλαγή. Στο φινάλε παίξαμε με τρεις παίκτες πίσω και δυο επιθετικούς. Δεν μας βγήκε, συνεχίζουμε".

Για τα παράπονα των παικτών του στους διαιτητές, στο φινάλε: "Δεν είναι κάτι ωραίο, πρέπει να το συζητήσουμε… Χρειάζεται ψυχραιμία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ