ΠΑΟΚ

Ίβιτς, ο... διαχειριστής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι διαδρομές ενδεκάδα – πάγκος – εξέδρα σε μεσαία και επιθετική γραμμή για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς ανάλογα με τα παιχνίδια και τις αγωνιστικές ανάγκες.

Αν υπάρχει ένας προπονητής που έχει αποδείξει πως, στο βαθμό που μπορεί αυτό να ισχύσει, το “έχω 23-25 ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεσή μου ανά πάσα στιγμή” το έχει κάνει πράξη, δεν είναι άλλος από τον Βλάνταν Ίβιτς. Μέσα στο 2017, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει δώσει φανέλα βασικού σε 22 διαφορετικούς παίκτες, και κάθε φορά, προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες έτσι ώστε να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει.

Υπάρχουν δυο θέσεις στις οποίες, την δεδομένη στιγμής υπάρχει “συνωστισμός” και ο Ίβιτς έχει (απο)δείξει πως έχει “φερθεί” σε όλους τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές, αν μη τι άλλο, δίκαια, καθώς όλοι τους έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε ο Σέρβος τεχνικός να μπορεί να (τους) πει ότι έχει φτάσει σε σημείο να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή όχι μόνο με βάση τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και την φόρμα τους, από τη στιγμή που όλοι έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής για να δείξουν πράγματα.

Στη θέση του επιτελικού μέσου, ο Αμρ Ουάρντα ήρθε “φουριόζος” και μπήκε σφήνα στην δυάδα των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρη Πέλκα. Αν ο Ουάρντα ήταν “φουριόζος”, ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, και με τα γκολ του και μόνο εδραιώθηκε στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας αφήσει πίσω του τους Στέφανο Αθανασιάδη και Ευθύμη Κουλούρη.

Μπορεί τα παιχνίδια να έχουν λιγοστέψει, αλλά η διαχείριση του ρόστερ θα συνεχιστεί. Και δεν είναι μόνο ότι θα έρθουν στα τέλη του μήνα οι πρώτοι ημιτελικοί του κυπέλλου. Ο Ίβιτς προσπαθεί να έχει “ζεστούς” όσους περισσότερους παίκτες μπορεί, κάτι που βοηθά και εκείνον σε επίπεδο επιλογών αλλά και την ομάδα σε επίπεδο αποδυτηρίων.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πλάνο του Ίβιτς για την ΑΕΚ
Κάνιας: "Πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ"
Ίβιτς: "Πιο δύσκολο το ντέρμπι με ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ