ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ο Αθανασιάδης παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ και αρχηγός"

Ίβιτς: "Ο Αθανασιάδης παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ και αρχηγός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το πόσο επηρεάζει τον ΠΑΟΚ η απουσία των Περέιρα, Τζαβέλλα και Αθανασιάδη στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα και έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα του. "Ο Κλάους είναι και θα παραμείνει αρχηγός του ΠΑΟΚ" πρόσθεσε. Κρέσπο: "Θετικό αν γίνει ματς παρόμοιο μ' αυτό της Τούμπας".

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα στην Τοσκάνη, αλλά φανέρωσε και αισιοδοξία για την εικόνα που θα βγάλει η ομάδα του ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι.

Παράλληλα, μίλησε εκ νέου για το θέμα Αθανασιάδη, τονίζοντας: "Είναι αρχηγός της ομάδας και έτσι θα παραμείνει".

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το πώς προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του στο διάστημα της διακοπής

"Από αυτό που περιμέναμε, είχαμε μία εβδομάδα παραπάνω διακοπή. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, θα προτιμούσα να είχαμε παιχνίδι. Κάναμε φιλικό, αλλά δεν είναι το ίδιο. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα μετά από κακά αποτελέσματα που είχαμε. Ήμασταν πιο ξεκούραστοι από τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία μάχη που μπορεί να μας προσφέρει κάτι".

Για το αν θα είναι το ίδιο με το πρώτο ματς

"Πιστεύω ότι είναι διαφορετικό ματς. Ο αντίπαλός μας παίζει στην έδρα του, είναι ανεβασμένος, έχει καλά παιχνίδια και καλά αποτελέσματα. Εμείς δεν έχουμε άλλο περιθώριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να βγάλουμε κάτι θετικό".

Για τις απουσίες του Περέιρα και του Τζαβέλλα και πόσο επηρεάζουν τα πλάνα του

"Είναι δύο παίκτες που ήταν στην αποστολή, το αν θα ήταν βασικοί δεν μπορώ να σας πω. Απώλεια είναι και ο Κλάους που είναι τιμωρημένος λόγω των καρτών. Έχουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Πιστεύω στους παίκτες μου".

Για τη Φιορεντίνα

"Έχει ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι"

Για το αν υπάρχει το "πιστεύω" για τη νίκη μέσα στην ομάδα

"Η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή. Αυτό που είπα και πριν λίγο, τις δύο εβδομάδες που πέρασαν, προσπαθήσαμε να λύσουμε προβλήματα που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. Οι παίκτες είναι θετικοί, ορεξάτοι, Θα δώσουν το 100%, ό,τι καλύτερο για αυτό που θέλουμε να κάνουμε".

Για τις σχέσεις της ομάδας με τον Αθανασιάδη

"Ο Αθανασιάδης είναι ο αρχηγός της ομάδας και παίκτης και έτσι θα παραμείνει".

Για το αν θα βασιστεί στην εμπειρία των Τιάμ, Μπρκιτς, Κρέσπο από το ιταλικό ποδόσφαιρο

"Έχουν σχέση με το ιταλικό πρωτάθλημα, έχουν παίξει εδώ, αυτό τώρα μπορεί να είναι θετικό, μπορεί και όχι. Δεν μπορείς να υπολογίζεις και να προβλέψεις ορισμένα πράγματα που θα γίνουν. Ξέρουν παραπάνω πράγματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τον αντίπαλο και περιμένω να αντιδράσουν και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι".

Για το ποιο στοιχείο βοηθά τον ΠΑΟΚ να παίρνει αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ομάδες

"Η ομάδα πάντα χρειάζεται να κάνει και να δίνει το 100%. Όταν υπάρχουν αντίπαλοι όπως η Φιορεντίνα ή κάποιες ομάδες από τα καλύτερα πρωταθλήματα, δεν μπορώ να πω ότι δεν δίνουμε κάτι παραπάνω. Γιατί συμβαίνει αυτό, δεν ξέρω. Κάθε προπονητής προσπαθεί να το αλλάξει. Υπάρχουν και παίκτες που κάθε φορά δίνουν το ίδιο. Αυτό εξαρτάται από τον παίκτη".

ΚΡΕΣΠΟ: "ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ"

Τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου εκπροσώπησε ο Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα στην Τοσκάνη.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για υπέρβαση

"Εμείς είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο, η Φιορεντίνα είναι πολύ δύσκολή ομάδα, αλλά πρέπει να δώσουμε το μέγιστο για να ανταποκριθούμε στο ματς".

Για τη διακοπή και πόση ζημία έκανε

"Ασφαλώς είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πιο ξεκούραστοι. Αυτό είναι το θετικό. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Για το αν θα ήταν ικανοποιημένος να είναι το ματς σαν το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων

"Θα είναι θετικό για μας, γιατί θα είμαστε μέσα στο ματς συνεχώς. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο".

Για το αν η Φιορεντίνα έχει χαρακτηριστικά ισπανικής ομάδας

"Μοιάζει στον τρόπο παιχνιδιού με ισπανική ομάδα. Έχει κράτημα της μπάλας και ασφαλώς έχει πολλούς παίκτες που θα μπορούσα να ξεχωρίσω, όπως ο Μπόρχα Βαλέρο που ξεχωρίζει για την ποιότητά του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σόουζα: "Έμπειρος και δυνατός ο ΠΑΟΚ"
Δύσκολα με Ατρόμητο ο Περέιρα, "παίζει" και του Τιάμ για Φιορεντίνα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ