ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ντρεπόμαστε για τη βαθμολογική μας θέση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σημείωσε πως οι παίκτες του δεν τράβηξαν καθόλου επιθετικά ενώ σημείωσε πως και ο ίδιος αλλά και όλοι στον ΠΑΟΚ ντρέπονται για την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε την ομάδα του να χάνει για τρίτο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, και μετά το τέλος του αγώνα με τους πράσινους στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερο επιθετικό της παιχνίδι.

Επίσης σε σχετική ερώτηση με την βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως άπαντες ντρέπονται και αυτό πρέπει να αλλάξει άρδην.

Έχετε πει ότι ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη, σήμερα έμοιαζε ότι παίζει για να μην χάσει;
"Όχι δεν θα έλεγα ότι σκοπός μας ήταν να παίξουμε για την ισοπαλία. Και με τις αλλαγές που έχω κάνει θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το ματς. Μπορεί να μην λειτούργησε η επίθεση μας και να ήταν χειρότερα απ' όλα τα παιχνίδια".

Ποια ήταν η λογική της επιλογής του Μπίσεσβαρ και δεύτερον μας φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ συνήθως παίζει καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο απ' ότι στο δεύτερο;
"Μπορεί έτσι να φαίνεται, ότι κάνουμε περισσότερες φάσεις και λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα δεν είχαμε εκτός από ένα σουτ δεν είχαμε άλλη επιθετική ενέργεια και στο δεύτερο μέρος άλλες δυο φάσεις. Πρέπει να δούμε τον λόγο. Όσο για τον Μπίσεσβαρ είναι ένας μεσοεπιθετικός που περιμένω να μας δώσει κάποιες λύσεις. Πιστεύω ότι μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα να κρατήσει μπάλα στο χώρο του κέντρου, να δώσει πάσες στους επιθετικούς. Όπως είπα μπορεί να ήταν και το χειρότερο μας παιχνίδι στην επίθεση".

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 11η στην θέση. Έχει μείνει μακριά από τους στόχους του;
"Ναι συμφωνώ μαζί σας. Βρισκόμαστε σε μια θέση που δεν είναι για αυτή την ομάδα. Ντρεπόμαστε όλοι για αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε. Έχουμε κάνει τρεις ήττες είναι κάτι που μας στεναχωρεί όλους και δουλεύουμε αρκετά για να το αλλάξουμε όλο αυτό".

Όσοι είμαστε απέξω είδαμε μια εβδομάδα έντασης στον ΠΑΟΚ. Έχει ηρεμήσει η κατάσταση η όχι;
"Όταν υπάρχουν κακά αποτελέσματα όταν είσαι μεγάλη ομάδα υπάρχουν και οι ανασφάλειες στους παίκτες. Λογικό είναι σε μια μεγάλη ομάδα να υπάρχει πίεση. Όσον αφορά τους παίκτες και τα αποδυτήρια θεωρώ ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Πρέπει να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα".

Ακολουθεί ένα ευρωπαϊκό ματς, αν δεν έρθει η νίκη μπορεί να γίνει πιο δύσκολο το πρόγραμμα;
"Την Πέμπτη είναι ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι εμείς θέλουμε να προκριθούμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα είναι στα χέρια μας. Εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη και μετά θα δούμε τι θα γίνει και στο άλλο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ