ΠΑΟΚ

Ειρωνικός Ιβιτς: "Χτυπήθηκα μόνος μου"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ιβιτς ήταν ικανοποιημένος από το τρίποντο της ομάδας του επί του Πανιωνίου, αλλά ασφαλώς δεν έχει ξεχάσει και το περιστατικό σε βάρος του στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, ήταν ικανοποιημένος από το τρίποντο της ομάδας του επί του Πανιωνίου για την 3η αγωνιστική των playoffs της Euroleague, αλλά ασφαλώς δεν έχει ξεχάσει και το περιστατικό σε βάρος του στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης (17/5) με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ντρέπομαι για αυτούς, χτυπήθηκα μόνος μου, έπεσα μόνος μου", απάντησε χαρακτηριστικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες που του εκτόξευσαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

"Είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση που κάναμε. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, είχαμε κατοχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ και νομίζω δίκαια φτάσαμε στη νίκη", ήταν η πρώτη αντίδραση του Σέρβου προπονητή αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, σχολίασε για την εικόνα του παιχνιδιού: "Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα και, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε Ημασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι παίκτες, βέβαια, ήταν κουρασμένοι, μια και βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν.

Είχαν όμως όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο, διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα. Πριν το γκολ του Πρίγιοβιτς, είχαμε δύο δοκάρια, ενώ μετά το 1-0 είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Κι όλα αυτά, απέναντι στον Πανιώνιο, που παίζει την καλύτερη άμυνα στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ