ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ντρέπομαι γι’ αυτό που είδα σήμερα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία και μίλησε για την αλλαγή του Μπίσεσβαρ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ, που όπως είπε, δέχθηκε γκολ με τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να απειληθεί, ενώ στάθηκε και στην αλλαγή του Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γκολ του Ηρακλή που ήρθε από στημένη φάση: "“Γνωρίζαμε οτι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπο να δεχθούμε γκολ. Προετοιμαστήκαμε από την Πέμπτη το πρωί γι’ αυτό. Η απόδοσή μας ήταν πολύ χαμηλή. Νιώθω ότι δεν μπήκαμε στο γήπεδο”.

Για τον αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποτίμησαν τον αντίπαλο: “Όταν τους εξηγείς ότι είναι ντέρμπι, ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει 20 χρόνια, όταν τους λες οτι το ματς είναι δύσκολο και η ομάδα δεν προσπαθεί, αυτό είναι ένα θέμα”.

Για την αλλαγή του Μπίσεσβαρ: “Όταν βλέπεις οτι ένας παίκτης δεν προσπαθεί, δεν κάνει αυτό που πρέπει, οφείλεις να αντιδράσεις, και γι’ αυτό έκανα την αλλαγή. Ντρέπομαι γι’ αυτό που είδα σήμερα, συνολικά από την ομάδα και παίρνω την ευθύνη”.

Για το τι φταίει γι’ αυτό: “Σε όλα τα ματς που είχαμε μετά από Ευρωπαϊκό, από ταξίδι, δεν κερδίσαμε. Αν δεν κάνω λάθος σε κανένα δεν πήραμε τη νίκη. Μιλήσαμε πολύ για τον αγώνα αυτό. Όταν παίζεις με ομάδες που παίζουν την κατηγορία, δεν μπορείς να πας με χαλαρότητα. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν κάναμε τίποτα από όλα αυτά από όσα σχεδιάσαμε”.

Για τον Ενρίκε: “Δε νομίζω να είναι κάτι τόσο σοβαρό”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ επηρεαστεί από την ισοπαλία: “Σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει. Να το συζητήσουμε, να δούμε τι φταίει”.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ