ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Να ετοιμαστούμε για την πρώτη θέση"

Ίβιτς: "Να ετοιμαστούμε για την πρώτη θέση"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς θεωρεί θετικό το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με εντός έδρας ματς.

Για την κλήρωση των πλέι οφ μίλησε ο Βλάνταν Ιβιτς, με τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος να υποδέχεται την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Σέρβος είπε:

" Είναι θετικό ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας ακόμα κι αν είμαστε αναγκασμένοι ν’ αγωνιστούμε χωρίς κόσμο. Όποια ομάδα κι αν ήταν αντίπαλος μας στην πρεμιέρα θα έλεγα το ίδιο. Τα πλέι οφ είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν έχουν δυνατότητες και φυσικά την ευκαιρία να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που ξεκινάνε με δύο βαθμούς έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά στο… τραπέζι υπάρχουν 18 βαθμοί διαθέσιμοι και κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ και έχουμε ακόμα δέκα μέρες για να κάνουμε τις τελευταίες κινήσεις μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση".

Ροντρίγκες: "Ευχαριστώ σε συμπαίκτες και οπαδούς"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες για το βραβείο που πήρε (από την κριτική επιτροπή της Nova) αναφορικά με το ότι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, έγραψε στο facebook: " Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που επιλέχθηκα στους καλύτερους 11 παίκτες στην Ελλάδα. Ξεχωριστά ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ