ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Ίβιτς: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς παραδέχτηκε τις αδυναμίες που εμφάνισε στο παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Στεάουα ενώ στάθηκε και στον παράγοντα κούραση

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-1 στο φιλικό με την Στεάουα αλλά στην συνέχεια υπήρχαν αβίαστα λάθη από πλευράς του "Δικεφάλου" με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να χάσει από τους Ρουμάνους με 4-3. Ο Βλάνταν Ιβιτς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

"Όπως μετά τα δύο πρώτα φιλικά, έτσι και σήμερα είδα αδυναμίες που είχαμε. Και στα άλλα ματς είδα πράγματα που δεν ήθελα να δω. Σήμερα ίσως οι παίκτες ήταν περισσότερο κουρασμένοι και τα πόδια τους πιο βαριά. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και γκολ από τις δύο ομάδες.

Υπήρξαν γκολ μετά από κάποια λάθη μας τακτικής, αλλά και επειδή δεν ήμασταν προσεκτικοί. Δεν μπορεί να είναι όλα όπως τα θέλουμε. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διορθωθούμε και ό,τι έχω να πω, θα τα εξηγήσω στους παίκτες μου".

Συνεχίζοντας είπε:

Για τις μεταγραφές:
" Έχουμε κλείσει όσον αφορά στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που πλησιάζει".

Για την άφιξη του Μακ στην Ολλανδία:
"Είναι θετικό που ήθελε να έρθει να κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Είχε περισσότερες ημέρες άδεια και επέλεξε να έρθει. Είναι επαγγελματίας και σίγουρα θα ξεκινήσει από αύριο προετοιμασία και προπονήσεις με την ομάδα".

Για το επόμενο φιλικό:
" Σίγουρα θα δούμε κάτι διαφορετικό. Σήμερα κάποιοι έπαιξαν παραπάνω και δεν έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν. Κάποιοι θα παίξουν 90 λεπτά και κάποιοι λιγότερο. Πλησιάζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι και πρέπει να προσαρμοστούμε".

Για τον Κρέσπο που αγωνίστηκε κόντρα στην Στεάουα:
" Είμαι πολύ ευχαριστημένος".

Για τον Κάνιας:
"Έχει δουλέψει ο ίδιος μόνος του αλλά δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό στάδιο στην φυσική κατάσταση. Θα δουλέψει μόνος και θα παλέψει για την συμμετοχή του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να τον ετοιμάσουμε. Αν δεν προλάβει το πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα στην αποστολή".

Εφτασε στην Ολλανδία ο Μακ

Στην Ολλανδία είναι πλέον ο Ρόμπερτ Μακ. Ο τελευταίος θυμίζουμε πως είχε άδεια από τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 19 Ιουλίου λόγω της συμμετοχής του στο EURO, ωστόσο αποφάσισε να την διακόψει και να ενσωματωθεί στην αποστολή των "ασπρόμαυρων". Η ΠΑΕ, μάλιστα, "ανέβασε" φωτογραφία του Σλοβάκου από την Ολλανδία.

Ίβιτς: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ