ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Μπορούμε και καλύτερα, κρατάμε τους βαθμούς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, ενώ αναφέρθηκε και σε ορισμένους παίκτες του ξεχωριστά. Τι είπε για τον Ουάρντα και την καθυστερημένη επιστροφή του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας, ο Βλάνταν Ίιβιτς μίλησε για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του ξεχωριστά και στάθηκε στο πειθαρχικό παράπτωμα του Ουάρντα που καθυστέρησε να επιστρέψει από την Αίγυπτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι:
" Κερδίσαμε δίκαια. Από τις πέντε φάσεις που κάναμε βάλαμε δύο γκολ. Δεν απειληθήκαμε. Βέβαια ξέρω ότι μπορούμε να παίζουμε καλύτερα. Τώρα που πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς και να μείνουμε χωρίς τραυματισμούς. Να έχουμε παίκτες που δεν έχουν άλλα προβλήματα. Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα".

Για τον Ενρίκε:
" Είναι ένας παίκτης που ακόμα ψάχνεται. Προσπαθεί να δείξει το κάτι παραπάνω. Προσπαθώ να το αναλύσω μαζί του αυτό. Να του πω τι περιμένει η ομάδα από τον ίδιο. Είχαμε πρόβλημα από την πλευρά του σε δύο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και ήθελα να δοκιμάσω έναν άλλο παίκτη ο οποίος μπήκε και έβαλε και γκολ".

Για τον Μπρκιτς:
"Δεν έχει πολλά παιχνίδια. Θέλω να του δώσω την ευκαιρία. Δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Γλύκο".

Για τον Κίτσιου:
"Η θέση του είναι δεξί μπακ. Πολλές φορές τον χρησιμοποίησα και αριστερά. Μπορεί να παίξει και στο χώρο του κέντρου, εξαρτάται από το παιχνίδι και τον αντίπαλο και μπορώ να τον χρησιμοποιώ και εκεί".

Για το αν η ομάδα του έχει στόχο να φορμαριστεί στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό:
"Έχουμε δύο στόχους. Και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Προσπαθήσαμε να φορμαριστούμε γι' αυτό το παιχνίδι. Δουλέψαμε δύο εβδομάδες αν και έλειπαν αρκετοί παίκτες. Έχουμε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τον ημιτελικό. Έχουμε υψηλούς στόχους. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Έχουμε άλλο δύο παιχνίδια μέχρι τον ημιτελικό που είναι σημαντικά".

Για τις σχέσεις του με κάποιους παίκτες:

"Γι αυτό που έχει συμβεί με τα social media ασχολούνται οι υπεύθυνοι ομάδα. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την πειθαρχία στα αποδυτήρια. Σίγουρα ο Ουάρντα δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη. Ήρθε από μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εγώ ήθελα να έρθει αλλά αυτό που έκανε δεν έχει σχέση με τη λογική. Να αργεί μία μέρα γιατί του έδωσα άδεια και μετά άλλη μία , με προβληματίζει. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε να καταλάβει ότι έχει έρθει σε μία ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Τώρα θέλω να μείνουν όπως έχουν τα πράγματα και το σταματάμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ