ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Μπορεί να επιστρέψει ο Χατζηισαΐας"

Ίβιτς: "Μπορεί να επιστρέψει ο Χατζηισαΐας"
ACTIONIMAGES

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε ανοιχτά για κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε μετά την αποπομπή του Γιώργου Τζαβέλλα με επιστροφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει και ο Εργκούς Κάτσε.

Πολύ ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις του Βλάνταν Ίβιτς στηNOVAενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος τεχνικός του "Δικεφάλου" αποκάλυψε ότι συζητείται η επιστροφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα στην πρώτη ομάδα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το ίδιο να γίνει και με τον Εργκούς Κάτσε.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον αγώνα Κύπελλο: "Περίμενα κάτι παραπάνω και από τους παίκτες και από την ομάδα. Γνώριζα από την αρχή ότι ήταν δύσκολα γιατί είδαμε τι έχει συμβεί στο Κύπελλο με άλλες ομάδες. Εμείς είμαστε μέσα, είμαστε στο στόχο και θα κάνουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του: "Έπαιξαν παιδιά που έχουν καιρό, μία ομάδα που δεν ξέρω αν έχουν παίξει μαζί. Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα τα Τρίκαλα, είχαν συνεχώς δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα".

Για τη συνάντηση κορυφής που έγινε χθες το βράδυ: "Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε .Προετοιμαζόμαστε από εκεί το ματς".

Για την προκαταρκτική εξέταση Εισαγγελέα:" Όχι, δεν έχω να κάνω σχόλιο".

Για το κλίμα στην ομάδα: "Δεν είναι περίεργα τα πράγματα στην ομάδα. Είναι οκ, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εκτός από το αγωνιστικό πρόβλημα στα δυο τελευταία ματς. Θέλουμε να το διορθώσουμε γι' αυτό δουλεύουμε, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε".

Για την αποχώρηση Τζαβέλλα, κι αν καλυφθεί εκ των έσω με τον Χατζηισαΐα: "Μπορεί να γίνει κι αυτό, είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ήταν να φύγει από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, έμεινε εδώ, έχει συμβόλαιο. Θα πάρουμε την απόφαση τις επόμενες μέρες".

Για το αν υπάρχει κει θέμα επιστροφής Κάτσε:"Είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Έχουμε παιχνίδια πολλά και σκεφτόμαστε τα παιχνίδια".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Προετοιμαζόμαστε για το ματς αυτό, είναι ντέρμπι. Είναι δύο ομάδες που θέλουν να πετύχουν τους στόχους της. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από όσα έχουμε πετύχει, πιστεύω ότι θα κερδίσει η ομάδα. Θέλω να είμαστε ενωμένοι, να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε και με άλλες ομάδες, να δείξουμε χαρακτήρα κι αυτά που μπορούμε να δώσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ