ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Μόνο νίκη με Ηρακλή"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ίβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στο έξτρα κίνητρο λόγω της αρνητικής παράδοσης που έχει ο Δικέφαλος του βορρά με γηπεδούχο τον "Γηραιό" ώστε να κερδίσει την Κυριακή.

Τα παιχνίδια με την Σάλκε ανήκουν στο παρελθόν και ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε την τελευταία αποτίμηση αυτών πριν ρίξει το βάρος του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μιλώντας στα κανάλια της "Novasports" ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις θετικές εμφανίσεις του τελευταίο διμήνου, ενώ στάθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής, για το οποίο δείχνει να μην συμβιβάζεται με άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Σάλκε:
« Πιστεύω ότι παίξαμε καλά στον επαναληπτικό και ήμαστε ανώτεροι από τον αντίπαλο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το δεύτερο. Είχαμε αρκετές φάσεις και μπορούσαμε να βάλουμε παραπάνω γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας έπεσε λίγο, ο αντίπαλος έκανε κάποιες φάσεις, και θα μπορούσαμε είτε να κερδίσουμε είτε να χάσουμε. Ήρθε ισοπαλία. Περιμέναμε σίγουρα κάτι καλύτερο από όλο αυτό, αλλά πλέον έχουμε το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε» .

Για το αν το ζητούμενο είναι η διάρκεια και πως θα έρθει αυτή:

« Πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Παίξαμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί σε αυτό. Βέβαια πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτό. Είμαστε σε καλό δρόμο όπως είπα και τα πράγματα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλά, αλλά φυσικά ζητάμε πάντα κάτι παραπάνω» .

Για τον σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς:
« Το έχουμε παίξει αυτό το σύστημα σε κάποια παιχνίδια. Πιστεύω πως στα παιχνίδια με την Σάλκε δούλεψε, παρόλο που στον πρώτο αγώνα δεν ήμαστε καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε και με αυτό τον σχηματισμό. Έχουμε παίκτες που μπορούν να λειτουργήσουν και να καταλάβουν αυτό τον σχηματισμό και είναι καλό όταν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε. Νομίζω ότι στο μέλλον οι παίκτες θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι γι αυτό» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή:
« Θετική για μας θα είναι μόνο η νίκη. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι ανεξάρτητα με την θέση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι ίσως να μην είναι δίκαια η θέση στην οποία βρίσκονται. Είναι μία ομάδα που παίζει με πάθος, έχει καλούς παίκτες και ειδικά μπροστά είναι πολύ επικίνδυνοι. Το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένοι. Στα τελευταία δύο παιχνίδι πήραν έναν πόντο, αλλά κατά την άποψή μου θα έπρεπε να έχουν κερδίσει πολλά περισσότερα. Γνωρίζουμε επίσης ότι έχουμε να κερδίσουμε 20 χρόνια εκεί.

Είναι σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο για εμάς αυτό το γεγονός. Στόχος μας όπως σε κάθε αγώνα είναι η νίκη. Πρέπει να επιστρέψουμε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μία δύσκολη έδρα, σε ένα ντέρμπι. Πάντα αυτά τα παιχνίδι είναι πιο δύσκολα. Δυστυχώς έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς μετά από ευρωπαϊκούς αγώνες και καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν έχουμε περιθώρια να χάνουμε βαθμούς. Πρέπει να προσαρμοστούμε, να μπούμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε την νίκη»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ