ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Μόνο με δουλειά διορθώνεις πράγματα"

Ίβιτς: "Μόνο με δουλειά διορθώνεις πράγματα"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ μετά την ήττα (1-0) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και δήλωσε πως πρέπει να ανέβει η ψυχολογία των παικτών του και μέσω της δουλειάς να διορθωθούν τα πράγματα.

" Μετά το 5΄ και μέχρι το 25΄-30΄ είχαμε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Βγήκαμε να κάνουμε ψηλά άμυνα με τεχνητό οφσάιντ. Δεν ήταν ζητούμενο αυτό από μένα, ειδικά εφόσον είχαμε γρήγορους αντιπάλους. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα", είπε αρχικά και συνέχισε: "Στη φάση του γκολ βγαίνει ένας από πίσω και οι τρεις μαρκάρουν έναν και χάνουμε δυο παίκτες. Όταν ξέρεις ότι ο αντίπαλος έχει γρήγορο παίκτη και ο πίσω του το ίδιο, κινδυνεύεις κάθε στιγμή. Είχαμε δοκάρι και άλλες καλές ευκαιρίες και ο Πανιώνιος με δύο σουτ έβαλε ένα γκολ. Έτσι έγινε και την Πέμπτη. Εμείς πάλι είχαμε αρκετές ευκαιρίες και δύο δοκάρια. Φαίνεται ότι σε αρκετά παιχνίδια μας λείπει και η τύχη στα τελειώματα".

Συνεχίζοντας ανέφερε: " Δεν έχω παράπονο από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε μάχη. Παλέψαμε μέχρι τέλους για να ισοφαρίσουμε. Αν είχαμε σκοράρει στο 50΄ ή στο 60΄ θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε.

Προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα στο επιθετικό κομμάτι και με διαφορετικούς παίκτες όπως είδατε σήμερα. Η τελική φάση όμως θα ξαναπώ ότι μας πλήγωσε στα προηγούμενα παιχνίδια και μας στοίχισε πολλούς βαθμούς".

Για τις χαμένες ευκαιρίες είπε:

"Αν δούμε πόσες ευκαιρίες έχουμε χάσει θα ήμασταν πρώτοι, δεν θα πω στην Ελλάδα. Σήμερα είχαμε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κι άλλες φάσεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σηκωθούμε και να δουλέψουμε. Μόνο με δουλειά διορθώνεις πράγματα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει επιθετικό:

"Μέχρι τον Γενάρη έχουμε άλλους δύο μήνες. Δεν μπορώ να πω από τώρα. Να διορθώσουμε τα προβλήματα με τους παίκτες που έχουμε. Να τους ανεβάσουμε ψυχολογικά. Δουλεύουμε πάρα πού στα τελειώματα αλλά πρέπει να πάρουν ψυχολογία και οι παίκτες."

Για την προσπάθεια των παικτών του:

"Σήμερα μείναμε πίσω στο σκορ. Και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Όλοι οι παίκτες δεν φοβήθηκαν και είχαν θέληση για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Την Πέμπτη είχαμε προβλήματα. Την Πέμπτη δεν είχαμε παίκτη να πάρει πάνω του επιθετικά την ομάδα. Σήμερα δώσαμε μάχη και προσπαθήσαμε αλλά μας πληγώνει το ότι δεν τα καταφέραμε".

Για το ότι έχασε έδαφος:

" Μείναμε πίσω, χάσαμε βαθμούς, αλλά έχουμε δρόμο. Η απογοήτευση στο ποδόσφαιρο κρατάει για 1-2 μέρες, όπως και η επιτυχία και ειδικότερα όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Προσπαθώ να το περάσω και στους παίκτες. Δεν γίνεται να παίζει ένα δύο ματς καλά και μετά να μην έχει καλή απόδοση. Βρισκόμαστε σε μια ομάδα που προσφέρει σε όλους τα πάντα και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό και η απόδοση να είναι στο επίπεδο που χρειάζεται η ομάδα".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ