ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Μας δυσκολεύει η Ξάνθη"

Ίβιτς: "Μας δυσκολεύει η Ξάνθη"
Ίβιτς

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, θέλει να δει σοβαρότητα και πειθαρχία για το 3Χ3 της ομάδας του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας (25/9, 16:00).

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (25/9, 16:00) την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας και ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην κάμερα της Nova τόσο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση όσο και για το νικηφόρο παιχνίδι μέσα στη Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συμπεράσματά του μετά τον αγώνα στην Τρίπολη:

"Αυτό που είναι σημαντικό για μένα και το διαπίστωσα μετά το παιχνίδι, είναι ότι στον τρίτο αγώνα της εβδομάδας, και φέτος θα έχουμε πολλούς τέτοιους, οι παίκτες μου μπορούν να αντιδράσουν, να κρατήσουν τον ρυθμό και την σοβαρότητά τους. Ήταν κάτι πολύ θετικό αυτό. Μπήκανε και κάποιοι παίκτες που δεν είχαν παίξει μέχρι τώρα και έδειξαν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, έχουμε παίκτες που δεν έχουν παίξει και θα παίξουν και περιμένω από όλους μόλις τους δοθεί η ευκαιρία να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν το 100% για την ομάδα".

Για την διαχείριση των παικτών του:

"Τους παρακολουθούμε καθημερινά να δουλεύουν, μιλάμε μαζί τους και μας λένε πως αισθάνονται, αν είναι κουρασμένοι. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση και σε αυτούς που δεν παίζουν ιδιαίτερα σε προπονήσεις μετά από αγώνες. Θέλουμε να κρατήσουν την ένταση και να είναι σε ετοιμότητα όλοι. Είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε από την αρχή της σεζόν και θα συνεχίσουμε έτσι".

Για το αν η νίκη στην Τρίπολη, σημαίνει και κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς:

"Ήταν μία νίκη που μας δίνει τρεις βαθμούς, έτσι το βλέπω εγώ. Όπως έχω πει πολλές φορές βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και συνεχίζουμε".

Για την Ξάνθη:

"Έχουμε εικόνα του αντιπάλου, όπως και κάθε ομάδα μας που έχουμε μπροστά μας. Γνωρίζουμε την ομάδα της Ξάνθης και έχουμε δώσει και ένα φιλικό μεταξύ μας. Ξέρουμε ότι δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και μετρούν δύο ήττες, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς αυτή η ομάδα πάντα παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Για να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο πρέπει να δίνουμε το 100% και να έχουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, πράγμα που έχω πει και στους παίκτες μου.

Πιστεύουμε όλοι ότι κάθε παιχνίδια θα είναι καλύτερο για εμάς. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία μαθαίνουν το ελληνικό πρωτάθλημα και τους αντιπάλους, καθώς και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ. Δεν φοβάμαι ότι οι παίκτες μου δεν θα είναι έτοιμοι. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι. Θα δώσουν την σοβαρότητα που πρέπει και αν το κάνουν αυτό και είναι πειθαρχημένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, το αποτέλεσμα θα έρθει".

Για το αν το επικείμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα επηρεάσει το ροτέισον την Κυριακή:

"Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν μας απασχολεί καθόλου το παιχνίδι στην Ευρώπη. Βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και ο αντίπαλος που μας απασχολεί και θέλουμε να κερδίσουμε είναι η Ξάνθη".

Για το πως θα έρθει η νίκη την Κυριακή:

"Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πειθαρχημένος, να έχει διάθεση και οι παίκτες να είναι αυτοί που δημιουργούν και να βγάζουν στο γήπεδο όσα συζητάμε μέσα στην εβδομάδα. Αν δείξουν για άλλη μία φορά την σοβαρότητα αυτή, είμαι σίγουρος ότι και καλό παιχνίδι θα κάνουμε και αποτέλεσμα θα πάρουμε. Βέβαια πάντα υπάρχει και ο αντίπαλος. Δεν μας περιμένει καθόλου εύκολο παιχνίδι, έρχονται από δύο ήττες και θα ψάξουν για το καλύτερο δυνατό".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει πολύ καλά τα παιχνίδια του:

"Εμείς θέλουμε να παίζουμε έτσι για 90 λεπτά. Αυτό δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και αυτό περιμένω από τους παίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ