ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Κρίσιμη εβδομάδα, σκέφτομαι μόνο τη νίκη"

Ίβιτς: "Κρίσιμη εβδομάδα, σκέφτομαι μόνο τη νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς τόνισε πως στόχος του "Δικεφάλου" είναι η νίκη επί της Καραμπάγκ, όμως υποστήριξε πως τους περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Τι δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς. Απρόοπτο με τους Αζέρους δημοσιογράφους.

Σε μια συνέντευξη Τύπου που ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς ο ΠΑΟΚ έπεσε σε μποτιλιάρισμα, και με τον υπεύθυνο Τύπου του Δικεφάλου του βορρά να απορεί από την ερώτηση των Αζέρων δημοσιογράφων για τα ονόματα των Βλάνταν Ίβιτς και Στέλιου Μαλεζά, ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην καλή εικόνα της Καραμπάγκ στα μέχρι τώρα παιχνίδια του ομίλου και ο κεντρικός αμυντικός στην ανάγκη του ΠΑΟΚ να κερδίσει ή τουλάχιστον να μην χάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα: "Ποτέ δεν σκέφτομαι την ισοπαλία. Πρώτη σκέψη είναι η νίκη και αυτό θα γίνει και την Πέμπτη".

Για το αν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Λίμπερετς και Καραμπάγκ: " Η Καραμπάκ μού δείχνει ομάδα που μπορεί να αδικείται που έχει ένα βαθμό. Μέχρι την αποβολή στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, ήταν καλά στημένη και είχε θετική εικόνα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα: "Είναι μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα για μας. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, ανάλογα και με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θα δούμε πώς αισθάνονται όλοι. Θα περιμένω να έρθει η Πέμπτη για να πάρω τις τελικές αποφάσεις".

Για το ποια ήττα θα πείραζε περισσότερο τους φίλους του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα δυο επόμενα παιχνίδια: "Κάθε ήττα για τους οπαδούς μας είναι δυσάρεστη".

Για την ευστοχία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς: "Κατά πρώτον… Μια ομάδα που κάνει συνεχώς φάσεις, δείχνει ότι δουλεύει. Δε νομίζω όμως ότι είναι θέμα έδρας. Ότι δηλαδή στη Τούμπα κάνουμε 20 τελικές και βάζουμε ένα γκολ και εκτός κάνουμε λιγότερες και βάζουμε δυο. Πρέπει να γίνουμε πιο εύστοχοι και να διατηρήσουμε την ικανότητα να δημιουργούμε φάσεις".

Μαλεζάς: "Έχουμε τρεις στόχους"

Ο Στέλιος Μαλεζάς στάθηκε μόνο στην αναμέτρηση της Πέμπτης και έβαλε ως προτεραιότητα τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα δυο προσεχή παιχνίδια με Καραμπάγκ και Ολυμπιακό: "Τη δεδομένη στιγμής μας ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Έχουμε θέσει ένα τριπλό στόχο από την αρχή της σεζόν, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε την Ευρωπαϊκή μας πορείας. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο να παίζουμε για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Όταν δεν μπορείς να νικήσεις, είναι καλό να μη χάνεις. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας".

Για το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί: "Θα προσπαθήσω να μπω με την ομάδα. Θεωρώ ότι δεν θα αποτελέσει εμπόδιο το πρόβλημα που είχα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης".

Για τα όσα τους είπε ο Περέιρα που αγωνίστηκε για μισή σεζόν στην Καμπάλα: "Από όσο έχουμε μιλήσει, έχει καλή άποψη και για την Καραμπάγκ αλλά και για το Αζερμπαϊτζάν".

"Δεν ξέρετε τον προπονητή;"

Αζέρος δημοσιογράφος ζήτησε αρχικά να μάθει το όνομα του Στέλιου Μαλεζά, καθώς δεν τον αναγνώριζε αν και είχε τη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ με φωτογραφίες. Όταν ο Παναγιώτης Αρωνιάτης του απάντησε, ακολούθησε η ερώτηση για το όνομα του προπονητή, με τον υπεύθυνο Τύπου του ΠΑΟΚ να απορεί. "Συγνώμη, αλλά δεν ξέρετε το όνομα του προπονητή;" Οι Αζέροι ενοχλήθηκαν από την απάντηση και ο Παναγιώτης Αρωνιάδης έδωσε συνέχεια στην συνέντευξη Τύπου λέγοντας "αν έχετε απορίες, θα σας τις λύσουμε μετά το τέλος της συνέντευξης".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ