ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Κάναμε πειθαρχημένο ματς"

Ίβιτς: "Κάναμε πειθαρχημένο ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ και εν όψει του αγώνα της Τούμπας ζήτησε στήριξη από τον κόσμο του "Δικεφάλου" τονίζοντας πως στις τάξεις της ομάδας υπάρχει δίψα για χαρές.

Για το 1-1 απέναντι στον Άγιαξ αλλά και για τον αγώνα που θα γίνει στην Τούμπα μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς που ήταν ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του στο ματς της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε το θετικό αποτέλεσμα (1-1) έχοντας σκοράρει: " Παίξαμε με μια δυνατή ομάδα και όταν τελειώνει το ματς με 1-1, σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Μπορεί το σκορ να ήταν αλλιώς για τις δύο ομάδες, τόσο για εμάς όσο και για τον Άγιαξ. Κάναμε ένα καλό και πειθαρχημένο ματς. Οι παίκτες έβγαλαν αυτό που ζήτησα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό να μην χάνεις, όταν δεν κερδίζεις. Δεν έχουμε ποτέ σκέψη πως πάμε για την ισοπαλία. Αν πήραμε αυτό που θέλαμε σε αυτό το παιχνίδι, θα φανεί στο δεύτερο ματς".

Για τα πολλά σουτ των παικτών του Άγιαξ : " Υπήρχαν 3-4 φορές αυτά τα σουτ και οι παίκτες του Αγιαξ ήταν ελεύθεροι. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Έπρεπε να μπλοκάρουμε τα σουτ. Βέβαια κάποιες φορές γίνονται λάθη. Αν δεν υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχουν και γκολ. Περιμένω να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο ματς αλλά και ο Αγιαξ θα είναι".

Για τον Τζάλμα και τον ρόλο του: " Εκανε καλό παιχνίδι, όπως και άλλοι. Ζήτησα να έχει ελευθερία κινήσεων".

Για το αν τα πράγματα κύλησαν όπως τα σχεδίασε: "Ηταν το πρώτο επίσημο ματς. Δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει ένα ματς, όπως το σχεδιάζεις πριν. Ηρθαμε να κάνουμε ένα καλό ματς και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Πετύχαμε όμως γκολ και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι πάνω στο δεύτερο ματς".

Για το ότι και το 2010 (στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) το εκτός έδρας αποτέλεσμα απέναντι στον Αγιαξ ήταν 1-1 και τι πρέπει να γίνει στο δεύτερο παιχνίδι: " Ελπίζω να μην υπάρχει ένα μοιραίος παίκτης στο δεύτερο ματς, όπως ήταν ο Ίβιτς (ο εαυτός του δηλαδή γιατί είχε χάσει πέναλτι στην Τούμπα) τότε (το 2010). Υπάρχουν οι παίκτες και τώρα, όπως και τότε που μπορούν να εκμεταλλευτούν τον χώρο στο γήπεδο. Περιμένω στο δεύτερο ματς άλλους 2-3 παίκτες στην ενδεκάδα του Αγιαξ που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω".

Για τον αγώνα της Τούμπας: "Έχω μέρες για να προετοιμάσω το ματς. Ξέρουμε τώρα καλύτερα τον Αγιαξ και με το τιμ μου αλλά και τους παίκτες θα αποφασίσουμε πώς θα παίξουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Διψάμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν είχε ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το ματς με την Σάλκε. Θέλω στήριξη από τον κόσμο από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα δώσουμε μια δεύτερη μάχη για να βγούμε νικητές μετά από αυτά τα δύο ματς".

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Σαββίδης

Μετά το τέλος του αγώνα στο πάρκινγκ του γηπέδου ο Ιβάν Σαββίδης ήταν μαζί με τους Γκαγκάτση, Γεροντίδη, Παπαδόπουλο (Δημοκράτη) και Γκοντσάρεβα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από το 1-1 απέναντι στον Αγιαξ ενώ μαζί του ήταν και οι δύο γιοι του. Πριν την αναχώρησή του για το Ροστόφ, έδωσε εντολές σε στελέχη της ομάδας για κάποια ζητήματα του ΠΑΟΚ.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ