ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Ικανοποιημένοι με τον έναν πόντο..."

Ιβιτς: "Ικανοποιημένοι με τον έναν πόντο..."
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την τακτική συμπεριφορά των παικτών του αλλά και με το ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Φιορεντίνα.

Θετικό έκανε το αποτέλεσμα απέναντι στη Φιορεντίνα ο Βλάνταν Ιβιτς. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε μετά το τέλος του αγώνα.

"Παίξαμε με μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Εχει καλούς παίκτες με αξία. Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες ήταν άψογοι τακτικά. Εκαναν αυτά που είπαμε. Εβγαλαν πίεση ψηλά σε κάποια σημεία του αγώνα. Βέβαια αν πιέζεις ψηλά απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, κάποιες φορές βγαίνουν και κόντρα επιθέσεις. Δεν πληρώσαμε τις ευκαιρίες του αντιπάλου. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα".

Για την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ

"Ναι είμαι ευχαριστημένος όταν παίξαμε με τρεις παίκτες πίσω. Είχα στο μυαλό αν ζοριστούμε να αλλάξω και εγώ τακτική για να είμαστε ασφαλείς στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες ήταν περισσότερο κουρασμένοι. Η Φιορεντίνα την Κυριακή έπαιξε 30 λεπτά και εμείς 90. Είχα ενημερώσει τους παίκτες πως μπορεί να γίνει αυτή η αλλαγή στο ματς".

Για το αν είναι καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Ιταλούς

"Για μένα ναι. Και το άλλο ματς του ομίλου τελείωσε ισοπαλία. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις".

Για το αν ήταν πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ το ότι του έλειπε το ύψος με βάση το σωματότυπο των παικτών της Φιορεντίνα

"Εχετε κάνει μια καλή ερώτηση... Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα με δυνατά κορμιά και φοβόμουν τις στημένες φάσεις. Ευτυχώς τελείωσε θετικά αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες μου ήταν καλοί. Δουλεύουμε στα στημένα γιατί από τις στημένες φάσεις κρίνονται πολλά ματς".

Για την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ

"Το να δημιουργείς ευκαιρίες με τη Φιορεντίνα, όπως κάναμε την Κυριακή, αυτό δεν γίνεται. Εχει ομάδα με κορμό η Φιορεντίνα. Εχει δυνατούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις και βγάζαμε πίεση ψηλά. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε κάποια καθαρή ευκαιρία αλλά υπάρχουν και αυτά τα ματς. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση και είμαστε ικανοποιημένοι με τον έναν πόντο".

Για το ότι έγιναν αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τον Πέλκα να έχει θέση βασικού αλλά και για τον Τιάμ που αγωνίστηκε

"Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές σίγουρα στα παιχνίδια. Εχουμε ματς Κυριακή-Πέμπτη. Ο Μπίσεσβαρ δεν έπαιξε λόγω τακτικής. Ηθελα να αλλάξω το σύστημα και έβαλα άλλους παίκτες. Ο Τιάμ θα μας βοηθήσει. Μπορεί να παίξει ως επιθετικός και ως πλάγιος. Μπήκε στο ματς και είχε θετική παρουσία. Περιμένουμε στο μέλλον κι άλλα από αυτόν και θα πάρει τις ευκαιρίες του".

Για το "δέσιμο" του ΠΑΟΚ και το πόσο μπορεί να βελτιωθεί

"Οταν μια ομάδα έχει 10-11 νέους παίκτες, δεν είναι εύκολο το δέσιμο. Πιστεύω οι παίκτες με τον χρόνο θα μαθαίνουν μεταξύ τους θετικά στοιχεία αλλά και κάποια μειονεκτήματα. Εχουμε μία νίκη σε έξι ματς. Εχουμε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και αυτό είναι θετικό. Η απόδοσή μας με τον καιρό θα είναι αυτή που θέλουμε σε όλες τις διοργανώσεις".

Για το ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα

"Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από ήττα. Είναι δυνατό το επόμενο ματς. Δεν είδα μετά το ματς με την Φιορεντίνα οι παίκτες να έχουν παράπονα για την υγεία τους. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι".

*Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ τα εισιτήρια ήταν 20.904 και οι εισπράξεις 264.115 ευρώ.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Ελλάδα έπεσε ξανά στη 15η θέση της UEFA
Άγγιξε τη νίκη με Γκάρι o ΠΑΟΚ, 0-0 με τη Φιορεντίνα
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Γλύκος: "Έκανα τη δουλειά μου"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ