ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ήμασταν... χωρίς αίμα"

Ίβιτς: "Ήμασταν... χωρίς αίμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην έλλειψη θέλησης και πάθους στους παίκτες του στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καραμπάγκ στο Μπακού.

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε πως δεν υπάρχει δικαιολογία για την έλλειψη πάθους και θέλησης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καραμπάγκ με 2-0 στο Μπακού. Ο προπονητής του "Δικεφάλου" επισήμανε ότι πρέπει η ομάδα του να κάνει... reset και θα προσπαθήσει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του.

Για το αν τον πείραξε κάτι άλλο εκτός της ήττας

"Από το πρώτο λεπτό δεν είχαμε την ενέργεια που περίμενα, δεν είχαμε πρωτοβουλίες. Κάναμε κάποια πράγματα που δεν τα ζήτησα, δεν είχαμε αυτά που ζήτησα από συγκεκριμένους παίκτες. Θα προσπαθήσω να τους ανεβάσω ψυχολογικά για τη συνέχεια".

Για την έλλειψη πάθους

"Ναι κι εμένα μου φάνηκε αυτό… Τους ζήτησα να μπούνε δυνατά και να είναι συγκεντρωμένοι. Δεχθήκαμε δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και ήταν φάσεις που έρχονται από συγκέντρωση. Θα πρέπει να καταλάβουν πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουν το κάτι παραπάνω, δεν μπορείς να "κάτσεις" σε μια καλή εμφάνιση. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Ευτυχώς έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια και η κατάσταση είναι στα χέρια μας".

Για την έλλειψη νεύρου και την απουσία κίτρινης κάρτας

"Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην υπάρχει πάθος, να μην υπάρχει θέληση. Συμβαίνει για πρώτη φορά. Ήμασταν… χωρίς αίμα. Κάναμε πολλά λάθη, ο ένας παίκτης δεν στήριζε τον άλλον. Πρέπει να κάνουμε ένα reset…"

Για την απουσία του Μπίσεσβαρ, την αλλαγή του Κάνιας και την καθυστερημένη αλλαγή του Τζάλμα

"Για κάθε απόφαση υπάρχει και ένας λόγος. Είναι καθαρά δική μου απόφαση. Ο Τζαλμά μπορεί να κρατήσει μπάλα και είναι κάτι που το θέλω, περίμεναν κάτι παραπάνω από αυτόν. Ο Μπίσεσβαρ, κατά την άποψή μου, δεν είναι σε θέση να παίξει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα".

Για τα τρία επόμενα παιχνίδια

"Δεν θα είναι εύκολα για μας, και θα προετοιμαστούμε προκειμένου να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Έχουμε δυο από τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούμε".

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές

"Έχουμε τον Τζαβέλλα τραυματία. Ο Αθανασιάδης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Μυστακίδης είχε μια ίωση. Δεν ήταν επτά οι απουσίες μας, δεν ήταν όλοι βασικοί οι παίκτες που έλειπαν".

Για το αν είναι αρκετός ο χρόνος ενόψει Ολυμπιακού

"Τόσο χρόνο έχουμε, σε αυτό το χρόνο θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε. Και ο Ολυμπιακός τον ίδιο χρόνο έχει, και την ίδια κούραση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ενόψει του επόμενου αγώνα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καρα…μπαμ και κάτω ο ΠΑΟΚ, ήττα 2-0 από την Καραμπάγκ
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Ένταση μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Καραμπάγκ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ