ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει"

Ίβιτς: "Η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει"
Βλάνταν Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς αναφέρθηκε στο γεγονός πως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της "μεγάλης" ομάδας του ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε και το ματς με τον Παναιτωλικό.

Από την Κ20 του ΠΑΟΚ στην "πρώτη" ομάδα του "Δικεφάλου" ο Βλάνταν Ιβιτς... Ο Σέρβος μίλησε γι' αυτό αλλά και για το ματς με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:

Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: "Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, ξέρω την ομάδα, είμαι εδώ τρία χρόνια. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες, είμαι θετικός άνθρωπος και αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά. Αυτά που θα ζητήσω στην προπόνηση, αυτά πρέπει να κάνουν οι παίκτες και στους αγώνες. Είναι καλοί παίκτες, δεν είναι τυχαία εδώ, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πολλή δουλειά μπροστά μας. To σημαντικό είναι τα παιδιά να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις. Πιστεύω στους παίκτες".

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ: "Προσπαθώ να μην δίνω σημασία στα προηγούμενα ματς. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε και προσπαθώ να βρω θετικά στοιχεία και αυτό να το περάσω και στους παίκτες. Η ομάδα έχει ποιότητα και η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ψυχολογικά είναι πιεσμένοι οι παίκτες και έχουν πέσει. Μπορούν να παίξουν καλά και να έχουν πειθαρχία. Θέλω να περάσω τα δικά μου στοιχεία".

Για το πόσο σημαντικό είναι πως ξέρει την ομάδα αφού προέρχεται από την Κ20: "Επαιξε ρόλο γιατί γνωρίζω την ομάδα. Παρακολουθώ την ομάδα από κοντά και ξέρω στις δυνατότητες των παικτών. Θέλω να συνεχίσω την δουλειά που έκαναν άνθρωποι πριν από μένα".

Για το ότι είχε πει πως ο τρίτος χρόνος στην Κ20 είναι ο τελευταίος: " Ο τρίτος χρόνος στην Κ20 πιστεύω πως είναι αρκετά. Εχει έρθει αυτό το κάλεσμα από την μεγάλη ομάδα. Σκέφτομαι το μέλλον προσωπικά και θέλω το βήμα παραπάνω, τώρα μου δίνεται μια ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τη σωστή δουλειά για να έρθει η επίτευξη των στόχων".

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: "Έχω εικόνα για τον Παναιτωλικό, είναι μια δύσκολη έδρα και η πρώτη εικόνα που έχω είναι πως θα είναι δύσκολο ματς αλλά εμένα με νοιάζει το πώς θα είναι η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία, να είμαστε ζωντανοί και να βγάλουμε ένα καλό παιχνίδι".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ