ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλή για τον κόσμο, όχι για εμάς"

Ιβιτς: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλή για τον κόσμο, όχι για εμάς"
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δεύτερη νίκη επί της Ντίναμο Τιφλίδας, ενώ τόνισε ότι οι δυνατοί αντίπαλοι είναι προτιμότερο να έρθουν μετά τη φάση των ομίλων.

Το παράδειγμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε ο τεχνικός της ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, για να υποστηρίξει πως οι δυνατοί αντίπαλοι αν κι ελκύουν τον κόσμο είναι προτιμότερο να έρθουν μετά τη φάση των ομίλων. Τι είπε για τον Δημήτρη Πέλκα.

Για το 2-0 απέναντι στην Ντιναμό:άναμε ένα καλό ματς. Υπήρχε περίοδοι που έπεσε ο ρυθμός αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, ειδικά αν έχεις ένα σκορ 2-0. Κάναμε δύο νίκες, προκριθήκαμε και είμαι ευχαριστημένος.

Για το "κέρδος" του αγώνα με την Ντιναμό: " Επαιξαν πολλά παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή στα άλλα ματς. Μπαίνουν στον ρυθμό σιγά-σιγά. Μας λείπουν επίσημα ματς. Νομίζω πως σιγά-σιγά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα".

Για το αν "πονάει" ο αποκλεισμός από τον Αγιαξ: "Μην ξεχνάμε πως έχουμε αρκετά νέα παιδιά. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι άμεσα. Είμαστε ευχαριστημένος από τα ματς με τον Αγιαξ. Αν η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν νικάει ο καλύτερος. Τώρα έχουμε άλλα έξι ματς στην Ευρώπη".

Για την κλήρωση του Europa League:λογική λέει πως έχεις περισσότερες πιθανότητες να νικάς μια ομάδα που δεν είναι τόσο δυνατή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα ο περισσότερος κόσμος αλλά και εμείς θα θέλαμε να παίξουμε κόντρα σε αυτήν αλλά εγώ ξαναλέω... Αν μπορούμε να αποφύγουμε τέτοιους αντιπάλους και να περάσουμε στον επόμενο γύρο, προτιμώ αυτό. Οποια κλήρωση και να είναι αύριο, εμείς θα δώσουμε μάχη για να παραμείνουμε στην διοργάνωση. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Εχουμε και το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Για την Ευρώπη, όλοι ζούμε γι' αυτά τα ματς.

Για τον Πέλκα που έμεινε εκτός αποστολής: "Δεν έχει αλλάξει ο ρόλος του. Δουλεύει καθημερινά και είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά του. Στα τέσσερα επίσημα ματς που έχουμε παίξει, παίξαμε με τρεις μεσαίους δίχως δεκάρι και έπρεπε να διαλέξω ποιον θα έχω στον πάγκο. Οταν θα παίζουμε παίκτη με πίσω από τον επιθετικό, μπορεί να χωράει. Είναι παίκτης που τον υπολογίζω και θα τον χρειαστώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ